FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Academia de rechizite, un nou program marca real,- Hypermarket

Academia de rechizite, un nou program marca real,- Hypermarket

real,- Hypermarket Romania a lansat programul comercial si social „Academia de Rechizite - Ajuta-ti scoala”, prin care se doreste constientizarea in randul clientilor si nu numai, a necesitatii de a oferi computere performante scolilor .

Conform unor studii efectuate de organizatii specializate in domeniu, 98% dintre cadrele didactice de la noi din tara considera ca dezvoltarea abilitatilor de operare a PC-ului in cursul primar si gimnazial sunt benefice pentru dezvoltarea profesionala ulterioara a elevilor. Calitatea invatamantului creste substantial cu ajutorul metodelor educationale moderne, care presupun folosirea instrumentelor IT&C de catre elevi atat la nivel de grup cat si individual. Mai mult, s-a ajuns la concluzia ca invatarea asistata de calculator este benefic? pentru multe discipline (fizica, chimie biologie, matematica, limbi straine etc.)  

Pornind de la aceasta necesitate, real,- Hypermarket a dezvoltat dupa un model european un program prin care urmareste dotarea scolilor cu computere. 500 de computere se vor acorda gratuit de catre real,- Hypermarket la incheirea perioadei de campanie, unor scoli din Bucuresti si din orasele unde compania are deschise magazine.

In perioada 9-29 septembrie a.c., clientii care efectueaza cumparaturi in magazinele real,- de minim 10 lei pe un singur bon fiscal primesc un numar de puncte aferent valorii cumparaturilor facute. Aceste puncte pot fi acordate de clientii nostri prin accesarea website-ului www.academiaderechizite.ro scolilor inscrise in program. La sfarsitul campaniei fiecare scoala primeste numarul de computere aferente punctelor acumulate.

„Era digitala incepe sa capete amploare in scolile primare si gimnaziale. Tot mai multe scoli au nevoie de computere pentru uzul elevilor, in clasa sau in laborator. Chiar daca in prezent multe scoli detin laboratoare dotate cu tehnica de calcul, progresele rapide din sfera IT&C impun remodernizarea acestora cu PC-uri performante in pas cu noile programe si tehnologii dezvoltate. Iata de ce ne-am gandit sa demaram un program la nivel national, prin care sa dotam scolile cu PC-uri. Prin imbinarea celor doua elemente promotional/de marketing si social, urmarim constientizarea in randul clientilor nostri si nu numai, a efortului intreprins de real,- dar si a necesitatii de a oferi PC-uri performante scolilor. Mai mult, clientii sunt cei care aleg scolile care vor beneficia de computere. Daca programul se va bucura de succes il vom continua si in anii viitori” a declarat Stefan Runcanu, Manager Divizie Marketing.

Pentru mai multe detalii, regulamentul oficial al promotiei este disponibil la Biroul Relatii cu Clientii din Hypermarket-urile real,- participante la promotie precum si pe website-ul www.academiaderechizite.ro

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content