FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 70.000 euro pentru noua imagine a brandului Buftea

70.000 euro pentru noua imagine a brandului Buftea

Conserv Buftea, unul dintre primii jucatori pe piata conservelor de legume si fructe, a demarat procesul de rebranding a brand-ului "Buftea".

Sustinut de o campanie de promovare complexa, acest proces reprezinta un prilej de consolidare a marcii, vizand  pozitionarea brand-ului pe segmentul mediu -superior.
Investitia in noua imagine, intr-o prima faza, se ridica la 70.000 euro si se doreste a fi amortizata pana la sfarsitul anului 2011.  Aceasta vine in completarea investitiilor de aproximativ 4,4 milioane, realizate in perioada 2006-2008, pentru modernizarea spatiilor de productie si inlocuirea vechilor linii de productie.

Potrivit reprezentantilor companiei, este de asteptat ca noua imagine a brand-ului "Buftea" sa aduca o crestere a vanzarilor de aproximativ 20-25%.  De asemenea, producatorul si-a propus ca pana la inceputul anului 2010 brand-ul "Buftea" sa acopere aproximativ 60% din piata locala.

Schimbarile la nivelul brand-ului "Buftea" se refera atat la identitatea vizuala, cat si la  continut: "Procesul de rebranduire nu tine strict de imagine, ci vizeaza si o imbunatatire din punct de vedere calitativ. De asemenea, am investit intr-un sigiliu de siguranta si am personalizat si cateva ambalaje din carton si speram ca, in 2012, sa avem si noi forme de ambalaje de sticla", a precizat Marieta Dumitrescu, Directorul de Vanzari al companiei. Noul slogan este "Calitate innobilata de traditie".

Alaturi de cele 60 de produse din portofoliu, in perioada imediat urmatoare, sub brand-ul "Buftea" urmeaza a fi lansate inca trei produse, respectiv: bulion, mustar si salata de vinete.

Conserv Buftea este unul dintre primii trei-patru jucatori de pe piata conservelor de legume si fructe. Printre produsele companiei, comercializate sub brand-ul "Buftea", se numara: legume in otet, ulei sau saramura, preparate traditionale romanesti, compoturi, gemuri si dulceturi. Potrivit reprezentantilor companiei, peste 90% din materia prima folosita pentru productia de conserve de legume si fructe este indigena.

Cele mai bune vanzari ale companiei se inregistreaza pentru fasolea pastai (verde si galbena), mazare boabe, castraveti si pasta de tomate. Din punct de vedere al gramajului, rulaje bune le inregistreaza ambalajele de 720 g si impachetarile destinate horeca.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content