FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 7 inaugurari Billa in octombrie. "Vrem sa fie rodate pana de Sarbatori"

7 inaugurari Billa in octombrie. "Vrem sa fie rodate pana de Sarbatori"

Reteaua de supermarketuri Billa incheie luna octombrie cu 7 deschideri noi, finalizand astfel proiectele de expansiune bugetate pentru ultimele luni din an mai devreme decat erau planificate.

“Vrem sa avem aceste magazine noi “rodate” pana intram in perioada sarbatorilor de iarna. Este important sa se obisnuiasca cu noile locatii atat clientii, cat si angajatii, astfel incat de Sarbatori ele sa functioneze la capacitate maxima“, a explicat Sorana Georgia, CEO-ul Billa Romania.

Prezenta la conferinta de inaugurare a campaniei “Saptamana Austriei la Billa”, prin care se promoveaza in retea un numar mare de produse austriece, Sorana Georgia a mai precizat ca planurile companiei pentru 2014 prevad mentinerea ritmului de expansiune la nivelul din acest an, ceea ce inseamna ca am putea vedea aproximativ 10 deschideri Billa anul viitor. Retailerul opereaza in prezent 80 de supermarketuri, 9 dintre acestea fiind inaugurate in cursul anului 2013.
Cinci dintre cele sapte magazine adaugate pe harta Billa Romania in acest an sunt spatii comerciale pre-existente. Retailerul a bifat in acest an pe lista sa de expansiune si localitati mai mici, ocolite pana acum, precum Rasnov si Cernavoda.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content