FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 6.700 vizitatori la editia a saptea a Targului International GoodWine

6.700 vizitatori la editia a saptea a Targului International GoodWine

Editia a saptea a Targului International de Vinuri GoodWine s-a remarcat prin cresterea cu 31% a numarului de vizitatori fata de editia precedenta, cele peste 580 de vinuri oferite spre degustare si nu mai putin de 140 de lansari si in special cele ale Casei de Vinuri Cotnari si ale Jidvei.

"Suntem incantati de succesul celei de a saptea editii a GoodWine, prognozele noastre fiind din nou depasite de realitatea din cadrul targului, acest lucru intarind pozitia de lider pe segmentul tragurilor de vinuri organizate in Romania," a decalarat, intr-un comunicat, Angelica Iva, Director General GoodWine.

Cei 6.700 de vizitatori din industrie, cunoscatori si iubitori ai vinului au avut oportunitatea sa se intalneasca cu cel mai mare numar de vinuri prezente intr-un asemenea eveniment in Romania, marea majoritate fiind mai mult decat placut surprinsi in special de lansarile surpriza ale noilor game dedicate HoreCa ale Casei de Vinuri Cotnari si ale companiei Jidvei.

„GoodWine a devenit platforma care seteaza valorile actualizate ale pietei romanesti de vinuri. Puterea de comunicare a celor mai puternici vinari se intalneste cu capacitatea de receptare selectiva a unui public din ce in ce mai educat. Daca „viitorul suna bine”, acest fapt se datoreaza si muncii si persuasiunii echipei Good Wine de-a lungul celor sapte editii”, a declarat Catalin Paduraru, reprezentatntul Romaniei la Organizatia Internationala a Viei si Vinului -OIV.

Expozantii au fost Cotnari – Partener Oficial, Casa de Vinuri Cotnari – Partener Strategic, Jidvei – Partener Principal, Vinarte, SERVE, Oprisor, Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu, Cramele Rotenberg, Cramele Recas, Senator Wine, Domeniile Vanju Mare, Budureasca, Domeniile Samburesti, Casa de Vinuri Husi, Gramma Wines, Domeniile Ostrov, Liliac (AMB Wine), Viniciola Averesti, Vincon, Metro Romania - selectie de vinuri sub marca proprie si importuri, Cricova, Eduardo Miroglio - Bulgaria, Tenuta Carretta – Italia, Azienda Vitivinicola Malgara - Garling – Republica Moldova, Vylyan - Ungaria, Michel Torino – Argentina, , WBB – World Best Wine  - importator vinuri premium din Africa de Sud, Noua Zeelanda, Australia, Franta, Italia, Germania, Ungaria, Schlumberger – Austria. Mentinerea temperaturii corecte pentru cele mai valoroase vinuri a fost asigurata de racitoarele de vin profesionale importatae de catre ITU Refrigeration si Climadiff.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content