FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 5 iunie, deadline pentru inscrierea in competitia „METRO – Starurile Comunitatii”

5 iunie, deadline pentru inscrierea in competitia „METRO – Starurile Comunitatii”

Competitia Competitia  „METRO – Starurile Comunitatii” se apropie de finalul perioadei de inscriere si votare, deadline-ul fiind data de 5 iunie. La aceasta competitie pot participa antrepenorii care detin o afacere mica sau mijlocie, prin care contribuie la bunastarea comunitatii.

 In cursa pentru premiul de 200.000 de lei s-au inscris afaceri independente cu o contributie in comunitate prin actiuni sociale, educationale sau de mediu. Prin „METRO – Starurile Comunitatii”, competitie organizata cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la infiintarea METRO Cash&Carry, compania isi propune sa recunoasca si sa recompenseze antreprenorii care deruleaza proiecte de responsabilitate sociala in comunitatea din care fac parte.

Intreprinzatorii independenti isi pot inscrie proiectele online in sectiunea dedicata de pe site-ul www.metro.ro, pana in data de 5 iunie 2014, cand cele mai votate 20 de proiecte vor trece, mai departe, in finala competitiei. Finalistii vor fi evaluati de catre un juriu format din experti din domenii-cheie: ONG-uri, media de specialitate in responsabilitatea sociala, precum si comunitatea de antreprenoriat si de comert. In urma procesului de evaluare, membrii juriului vor selecta un castigator, care va fi anuntat in cadrul Galei de Premiere a competitiei, din data de 19 iunie 2014.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content