FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 4 magazine noi Agricola in luna mai

4 magazine noi Agricola in luna mai

Producatorul Agricola Bacau va deschide in luna mai patru magazine noi, reteaua proprie de retail atingand astfel un total de 64 de unitati.

Pe 1 mai va fi inaugurat un magazin Agricola la Botosani, localizat in Complexul Bucovina, cu o suprafata totala de 70 mp, urmand ca la jumatatea lunii viitoare sa se deschida alte doua magazine, unul in Bucuresti, pe Calea Mosilor, de 120 mp, iar altul in Galati, care dispune de 50 mp amenajati in Complexul Ancona.
Ultima inaugurare a retelei din mai va  pe 31 mai, odata cu inaugurarea Complexului Palace din spatele Palatului Culturii din Iasi, va fi deschis un nou magazin Agricola de 55 mp in aceasta locatie.

In paralel, producatorul continua proiectul de remodelare a magazinelor proprii. De la inceputul anului si pana acum au fost remodelate un numar de 17 magazine Agricola dupa noul concept care a fost dezvoltat impreuna cu firma Ideasie, din Franta, si care valorifica principalul atribut cu care consumatorii asociaza brandul Agricola – prospetimea.
„Aceste 17 magazine remodelate se adauga celor 19 remodelate anul trecut, astfel incat raman  de remodelat pana la finalul anului 2012 un numar de 24 de magazine preexistente in reteaua noastra”, a declarat Irina Comanescu, directorul retelei de magazine Agricola Bacau.

Crestere de 7% a vanzarilor in T1

In primele 3 luni ale anului reteaua de magazine Agricola a realizat o cifra de afaceri estimata la 15 milioane de lei, in crestere cu 7% fata de perioada similara din 2011.
Potrivit strategiei de expansiune, reteua Agricola Bacau va creste de la 43 de magazine, cate avea in decembrie 2010, la un numar total de 170 de magazine in anul 2014, in conditiile unui climat economic stabil.
Anul acesta s-a estimat extinderea retelei pana la 80 de unitati. Investitia medie in remodelarea magazinelor existente este estimata la 15.000 de euro/magazin, exclusiv echipamentele frigorifice de expunere a produselor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content