FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 25-27 noiembrie, Bombay: Annapoorna, lumea produselor alimentare

25-27 noiembrie, Bombay: Annapoorna, lumea produselor alimentare

Targul Annapoorna, Lumea produselor alimentare, India,  (www.worldoffoodindia.com), este cel mai mare si mai important targ alimentar si de bauturi care acopera toate segmentele acestei industrii.

Manifestarea are loc in perioada 25 - 27 noiembrie 2009 la Centrul de Expozitii Bombay si reprezinta o oportunitate de a intra in contact cu parteneri de afaceri din India. La targ vor expune furnizori de materii prime pentru industria alimentara, conserve, condimente, fructe si produse vegetale, aditivi si ingredienti pentru industria alimentara, peste, fructe de mare, produse alimentare proaspete, congelate, inghetata, carne si produse din carne, paine si produse de patiserie, bauturi alcoolice si racoritoare, atunci Annapoorna.

Ca si anul trecut, expozitia va fi dublata de targul destinat serviciilor pentru industria alimentara.
In anul 2008, expozitia dubla Annapoorna - Lumea produselor alimentare, India, si Targul International de servicii pentru industria alimentara a adunat 5.258 de vizitatori din 32 de tari. Punctul de interes al acestora au fost produsele alimentare si bauturile, precum si cateringul si tehnologia de retail.

India este una dintre economiile cu cel mai rapid ritm de crestere din lume. In 2006 – 2007, valoarea industriei alimentare indiene a fost estimata la circa 200 de miliarde de dolari, din care industria procesatoare s-a situat la 85 miliarde dolari. In prezent, industria procesatoare de produse alimentare creste cu o rata de 13% pe an si are un potential mai ridicat de exploatare in special in sectoarele legume si fructe, alimente ambalate, bere si vin. La Annapoorna exista deja pavilioane nationale ale urmatoarelor tari: Germania, Belgia, Franta, Italia, Coreea, Tailanda si Africa de Sud,

Pentru mai multe informatii si oferte de stand: koelnmesse.romania@rdsmail.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content