FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 2 – 4 noiembrie, Dubai: Sweets Middle East

2 – 4 noiembrie, Dubai: Sweets Middle East

Cele mai importante targuri pentru industria dulciurilor din Asia, Sweets Middle East si Sweet & SnackTec Middle East, vor avea loc in perioada 2 – 4 noiembrie 2009 la Centrul de Conventii si Expozitii din Dubai.

Sweets Middle East (www.sweetsmiddleeast.com) este singura manifestare expozitionala din industria dulciurilor, snacks-urilor si produselor zaharoase din regiunea Orientul Mijlociu Africa de Nord (MENA), care acopera toate segmentele acestei industrii, de la productie, pana la vanzarea produselor finite, inclusiv a materiilor prime si ambalajelor.

Sweet&SnackTec Middle East este manifestarea dedicata producatorilor, patiserilor, furnizorilor, importatorilor si exportatorilor de utilaje pentru industria dulciurilor.
Anul trecut, 63% dintre vizitatorii targului au provenit din regiunea MENA, ceea ce reprezinta o oportunitate pentru cei interesati de a accesa aceste regiuni. La Sweest Middle East expun cu pavilioane nationale Belgia, Germania, Franta, Polonia, Cipru, Egipt si Statele Unite.

Pentru mai multe informatii si oferte de stand: koelnmesse.romania@rdsmail.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content