FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 17 decembrie: noaptea cumparaturilor de Craciun

17 decembrie: noaptea cumparaturilor de Craciun

Magazinele din Plaza Romania ofera reduceri de pana la 50% intre orele 22:00 si 2 noaptea, in data de 17 decembrie.

Printre magazinele care ofera reduceri preferentiale pentru noaptea respectiva se numara si Debenhams, Champion, Gap, Polo Garage, Accessorize dar si magazine de decoratiuni interioare, cum ar fi magazinul Bamboo.

Posesorii de CardAvantaj vor putea face cumparaturi in aceeasi noapte cu sapte rate suplimentare. In toata luna decembrie, banca ofera cinci rate suplimentare la cumparaturi doar in cadrul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Organizatorii au realizat si o tombola online, prin intermediul caruia vor oferi o suta de vouchere de cumparaturi, fiecare in valoare de cate 50 lei. Voucherele pot fi folosite in noaptea de 17 decembrie si reprezinta un discount garantat in cadrul magazinelor partenere.  Clientii nu trebuie decat sa acceseze bannerele online care ruleaza in cadrul anumitor retele de site-uri.

Tot in 17 decembrie, in Rotonda din Plaza Romania vor fi organizate o serie de show-uri de muzica si moda. Vor fi prezenti: Andra, Fly Project, DJ Vali Barbulescu. Atmosfera va fi intretinuta de catre Daniel Buzdugan si Mihai Morar in rol de MC.  Surpriza serii va fi participarea la eveniment a Miss Italia, invitata speciala a magazinului Sasch, deschis acum o luna in Plaza Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content