FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 1 din 3 consumatori romani de Salam de Sibiu il cumpara pentru ca este produs de Agricola Bacau

1 din 3 consumatori romani de Salam de Sibiu il cumpara pentru ca este produs de Agricola Bacau

In martie 2010, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau a inregistrat o cota de piata in volum de 33,5%, care il situeaza pe pozitia de lider in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania, in crestere fata de 28,9% cat inregistra in iunie 2009.

In ceea ce priveste cota de piata valorica, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau detine 35,06% din segment, conform MEMRB Romania, in crestere fata de 29,4% in iunie 2009. In momentul de fata, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau conduce detasat in preferintele de consum, cu 10 procente in fata urmatorului jucator.

Dublarea cotei de piata a acestui sortiment din portofoliul Agricola Bacau fata de 2008 confirma preferintele consumatorilor pentru produse de calitate, Salamul de Sibiu produs de fabrica Salbac fiind obtinut dupa o reteta ce respecta procesul de maturare a carnii timp de 90 de zile.

Directorul companiei Salbac SA Bacau, Angelica Boboutanu Smil, crede ca: „Aceasta performanta a Salamului de Sibiu Agricola Bacau este si rezultatul strategiei noastre de a ne concentra pe canalul de retail modern. Am convingerea ca, desi asistam la o relativa modificare a obiceiurilor de consum cauzata de scaderea puterii de cumparare, constanta calitatii produselor noastre a fost determinanta in atingerea acestor rezultate.”

Vanzarile sortimentului Salam de Sibiu Agricola Bacau au crescut in februarie - martie 2010 cu 33,38% in volum si cu 46,33% in valoare, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009.

Salbac SA Bacau este noua companie, parte a Grupului de firme Agricola Bacau, rezultata la inceputul acestui an prin fuziunea societatilor Salbac Dry Salami SA si Conagra SA Bacau.

Prin aceasta fuziune, gamele de produse obtinute in cele doua fabrici (preparatele fierte afumate si salamurile crude uscate) au fost reunite in categoria mezeluri, asa cum este aceasta perceputa in piata carnii procesate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content