FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Kimbo relansează gama de cafea

Kimbo relansează gama de cafea

Kimbo, producătorul italian de cafea distribuită în România prin Parmafood Group Distribution, relansează gama de cafea cu specific napoletan oferindu-i atât un nou ambalaj, cât și sortimente noi. Producătorul a înțeles nevoia pieței din România pentru medium roast, respectiv accelerarea obiceiului de consum acasă și lansează un sortiment nou – Espresso Barista, un ecou al nevoii consumatorului de a-și prepara o cafea de calitate în confortul propriei case.

Noua gamă Kimbo din boabe atent selecționate oferă atât rețete napoletane consacrate de dark și medium roast pe care le găsim sub etichetele Classico și Espresso Napoli, cât și sortimentele medium roast Espresso Barista, Aroma Gold și Intenso. Acestea se găsesc atât în varianta măcinată, boabe, dar și capsule compatibile Nespresso sau Dolce Gusto fără a limita astfel consumatorul la un anumit tip de preparare.

Noua gamă de produse se poziționează la raft în segmentul medium-high acoperind toate nevoile de consum solicitate de dinamica actuală a pieței.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content