FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Kandia Dulce aduce în România batoanele de cereale Nature Valley

Kandia Dulce aduce în România batoanele de cereale Nature Valley

Kandia Dulce, cel mai mare producător român de dulciuri, cu un portofoliu vast de mărci și produse cu tradiție în România: ROM, Măgura, Kandia, Laura etc, aduce în România un brand internațional de top – Nature Valley. În Europa brandul Nature Valley deține locul 3, fiind un important contributor la creșterea categoriei.

Batoanele de cereale Nature Valley conțin ingrediente esențiale, naturale și nutritive și sunt o gustare excelentă atunci când ești în mișcare. Batoanele Nature Valley sunt produse în Spania, într-o fabrică modernă cu o producție de 3.500.000 batoane de cereale pe zi.

Pe piața din România există două platforme de produse: Nature Valley Crunchy: Baton de cereale crocant din ovăz 100% integral, simplu, gustos și plin de energie naturală. Conține puține ingrediente, toate de origine naturală: ovăz, miere și puțină ciocolată. Ideal dacă sunteți în drum spre serviciu sau spre sala de sport dimineața. Potrivit pentru dieta fără lactoză și pentru vegetarieni!

Nature Valley Protein: Baton proteic pentru un boost de energie. Batoanele proteice au un gust plăcut și o rețetă unică cu ingrediente vizibile: ovăz din cereale integrale, arahide și ciocolată sau caramel sărat și nuci.. Ele conțin mai mult de 10g de proteine pe bază de plante. Sunt ideale pentru a-ți satisface foamea după antrenament. Potrivit pentru dieta fără gluten și pentru vegetarieni!
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content