FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Henkel relansează gama Syoss

Henkel relansează gama Syoss

De la formulă la ambalaje, întreaga gamă de îngrijire a părului marca Syoss primește o nouă imagine. Relansarea pune accentul pe noi texturi și formule, ingrediente de top, substanțe active și un design atemporal, îmbrăcate în conceptul „J-beauty”.

Noua formulă vine cu un amestec de aminoacizi, componente principale ale keratinei. Experții Syoss au combinat tehnologia Amino Complex cu peste 15 ingrediente naturale derivate, inspirate din cultura asiatică, diferite pentru fiecare gamă de produse din noul portofoliu pentru a răspunde nevoilor fiecărui consumator.

În privința ambalajelor, gama Syoss a avut parte de două transformări importante: sunt complet negre și reciclabile, fiind, la rândul lor, realizate din materiale reciclate în proporție de 98%, cu excepția capacului. Materialul sticlelor negre a fost realizat cu un colorant inovator, fără carbon. Astfel, sticlele negre mate sunt rapid de identificat și ușor de sortat în procesul reciclării. Totodată, Syoss lansează și varianta produselor de 750 ml, pentru Syoss Salonplex, Repair, Keratin, Volume și Renew7.

Tot la capitolul noutăți, noua gamă Moisture are o formulă nouă, inspirată din cultura asiatică ce stă la baza acestei game, iar Syoss Full Hair 5 Boost Serum este un produs nou din gama de îngrijire Full Hair 5, dezvoltată special pentru păr fin și fără volum. Un alt produs nou, Keratin Taming Lotions, reprezintă un tratament leave-in creat special pentru părul predispus ruperii. 

Brandul Syoss a fost creat și dezvoltat în parteneriat cu experți în îngrijirea părului, styling și colorare în 1977 în Osaka, Japonia.

Prețuri recomandate pentru noutățile Syoss:

• Șampon Syoss Moisture – 20.79 lei
• Balsam Syoss Moisture – 20.79 lei
• Balsam Spray Syoss Moisture – 20.79 lei
• Syoss Tratament Moisture Jelly – 24.60 lei
• Syoss Tratament Keratin – 24.60 lei
• Syoss Tratament Full Hair 5 – 24.60 lei

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content