FINALIST PROGRESIV AWARDS: Puiul Vegetarian, noutate în gama LaProvincia
Avicarvil, parte a grupului Carmistin, lansează Puiul Vegetarian LaProvincia ca răspuns la nevoia pieței locale de a consuma produse de calitate. Campania a analizat piața din România și a luat decizia de a lansa noua gamă în urma faptului că în țară încă se permite importul din afara Uniunii Europene a cărnii de pui hrăniți cu făină din carne și oase, numită generic făină proteică.
Făina din carne și oase (cunoscută și sub numele de Meat and Bones Meals, prescurtată MBM) este preparată din deșeurile industriei de prelucrare a cărnii.
Puiul Vegetarian este hrănit numai cu cereale și legume.
Gama LaProvincia – Pui Vegetaria are 17 SKU-uri, iar unul dintre ele reprezintă o inovație aparte în zona de packaging pe piața de carne de pui premium. Astfel, prin investiții pe linia de asamblare a fost lansat Puiul Vegetarian tranșat pe jumătate.
Noile sortimente sunt disponibile la nivel național atât în comerțul modern, cel traditional, cât și în cele 36 de magazine de producător aflate în zona Oltenia.