FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > FaceCare, cea mai nouă gamă din portofoliul Cosmetic Plant

FaceCare, cea mai nouă gamă din portofoliul Cosmetic Plant

Cosmetic Plant, unul dintre cei mai importanți producători de pe piața cosmeticelor din România, lansează gama superioară FaceCare, un set de produse pentru îngrijirea tenului care are la bază ingrediente revoluționare, folosite în premieră de un producător român.  

Prin lansarea gamei FaceCare, producătorul înregistrează o premieră pe piața produselor cosmetice din România, folosind ingrediente revoluționare de ultimă generație și cu eficiență sporită: Olea Vitae, Acid hialuronic 4D care combină 4 tipuri de acid hyaluronic cu mase moleculare diferite ce acționează în diferitele straturi ale pielii și canabidiol – principiu activ din extract de cânepă.

În această primă etapă, noua gamă este compusă din 9 produse: 5 creme antirid și 4 creme de hidratare, din care 2 creme pentru contur ochi și buze, 1 ser antirid și 1 gel intens hidratant. 

Prin lansarea gamei FaceCare, compania țintește o creștere de 25% în categorie pentru anul 2020. Cosmetic Plant a anunțat că va continua lansările și în perioada următoare, atât în categoria de îngrijire a feței, cât și în îngrijirea corporală și protecție solară și, mai mult decât atât, intenționează să intre și pe categorii noi.

Cosmetic Plant a raportat pentru anul 2018 o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content