FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Evadează din convențional cu HENDRICK’S GIN

Evadează din convențional cu HENDRICK’S GIN

O călătorie memorabilă cu balonul, o cină savuroasă ȋn compania unui pahar de Hendrick’s Gin, ȋntr-o locaţie premium modernă şi o bună oportunitate de a cunoaşte oameni noi şi a ȋmpărtăşi cu ei o experinţă unică: aşa a marcat Alexandrion Group finalul unei campanii presărată cu momente şi premii necovenţionale, surprinzătoare. Pe 3 octombrie, balonul cu aer cald sosit ȋn România din Croaţia, denumit simbolic “A Most Unusual Balloon”, creat ȋn armonie deplină cu conceptul campaniei, i-a purtat pe marii câştigători ȋntr-un zbor inedit prin Parcul Herăstrău, de unde au putut admira peisaje ȋncântătoare şi apusul de soare cu tuşe cromatice spectaculoase.

Campania Hendrick’s Unusual - Evadează din convențional și poți câștiga premii neașteptate, derulată ȋn perioada 31 iulie – 1 septembrie, i-a încurajat pe participanţi să iasă din convețional, să viseze, să fie deschişi la experienţe noi şi să se bucure de senzaţiile, trăirile şi oportunităţile neaşteptate aduse de acesta, savurând responsabil Hendrick’s Gin. Fie că au degustat Hendrick’s Gin pentru prima oară, fie că îl consumă în mod frecvent, participanții la campanie au avut șansa de a câștiga zilnic premii inedite, constând în câte un gramofon modern: un dispozitiv excentric, ce îmbină influențele unei perioade fascinante, secolul XIX, atunci când muzica se asculta la gramofon cu tehnologia modernă. La finalul campaniei, caștigătorii au fost premiaţi cu o călătorie cu balonul pentru două persoane.

Câștigătorii marilor premii au experimentat senzații unice și au petrecut momente speciale alături de o persoană dragă, într-un zbor cu “A Most Unusual Balloon” Hendrick’s, balonul cu aer cald adus special pentru ei din Croația. Ridicările cu balonul s-au desfășurat în cadrul unui eveniment cu participarea unui număr limitat de persoane, ȋn Parcul Herăstrău, ȋn zona Roata Mare, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a contaminării cu virusul SARS-COV2.

Hendrick’s Gin este un produs distribuit de Alexandrion Group ȋn România și este disponibil în prezent ȋn rețeaua de magazine The Iconic Estate și pe www.iconicdrinks.shop.

Povestea Hendrick’s Gin a început în 1999 în Scoţia, acolo unde se află distileria producătorului. Aromele unice, neobișnuite ale ginului Hendrick’s, cu note de trandafiri și castravete, sunt potențate de procesul de producție în care precizia și răbdare au roluri esențiale. Distilat în două distilatoare diferite, extrem de rare, create în 1860 și 1948, Hendrick’s este un gin atipic, creat prin mixarea minuțioasă a 11 plante, din cele 4 colțuri ale lumii. Combinația armonioasă dintre cele două distilatoare creează o băutură extrem de fină, cu arome de durată. Valoarea sa este dată și de producția în cantitate limitată - doar 500 de litri într-o singură tranșă - care permite un control mai bun al calității.

William Grant & Sons Holding Ltd. este o afacere de familie, o distilerie independentă cu sediul în Regatul Unit al Marii Britanii, fondată de către William Grant în 1887. Astăzi, compania este deținută de a cincea generație și produce unele dintre cele mai cunoscute branduri de whisky, printre care Glenfiddich sau The Balvenie, precum și alte branduri iconice de băuturi spirtoase precum Hendrick’s Gin, Sailor Jerry, Tullamore D.E.W. Irish Whiskey, Monkey Shoulder și Drambuie.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content