FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Detergenții Maxima, cea mai nouă lansare de la Sano

Detergenții Maxima, cea mai nouă lansare de la Sano

Sano a lansat pe piață gama Sano Maxima, o combinație unică de trei ingrediente puternice care elimină diferite tipuri de pete și oferă un parfum intens. Sano Maxima sunt produse cu cele mai avansate tehnologii pentru o curățare în profunzime - enzime, oxigen activ, detergent dar și un parfum intens prin tehnologia Microcapsules Lock, ce oferă o eliberarea lentă a unui parfum de lungă durată.

Detergentul de rufe Maxima, pudră și gel, este disponibil în trei variante: Mountain Fresh, Spring Flowers și Baby - variantă testată hipoalergenic și dermatologic. Detergentul pudră Maxima este disponibil în format de 2 kg, 4 kg și 6 kg, în timp ce varianta gel are o formulă concentrată cu 20 de spălări / 1 litru și 60 spălări / 3 l.

Produsele sunt disponibile atât în marile rețele de magazine, cât și în lanțurile independente de retail sau online.

În România, Sano este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, produse de curățenie și mentenanță, detergenți și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content