FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Despre noi

Despre noi

Progresiv este leaderul publicatiilor business-to-business din industria romaneasca de retail si FMCG, interfata dintre comercianti si furnizorii lor.

OBIECTIVELE NOASTRE

  • Sustinem business-urile locale din comert furnizandu-le informatii, perspective si directii de dezvoltare a pietei de retail.a
  • Facilitam comunicarea intre juc?torii din piata FMCG.
  • Cream oportunitati de networking pentru profesionistii din piata.
  • Facilitam dezbaterile pe subiecte fierbinti ale momentului intre actorii implicati in sectorul FMCG, atat din mediul privat cat si public.

 

 

PUBLICATII 

Revista Progresiv 

Suplimentele Progresiv 

Ghid practic pentru comercianti 

Revistele Progresiv din Croatia, Serbia, Bulgaria 

Recunoscuti ca reper al industriei de retail si FMCG din Romania, oferim informatii pentru comercianti despre consumatori si cumparatori, analize de piata, idei de business, noutati de la furnizori despre actiunile, strategiile, promotiile si rezultatele lor. 

EVENIMENTE

Conferinta Progresiv 

Inspiro 

Progresiv Interactiv 

Trade Round Table 

Progresiv in Business 

An de an, reunim sute de participanti activi la evenimente, oferim ocazii de networking si de intalnire cu speakeri valorosi din tara si strainatate.

ONLINE

www.magazinulprogresiv.ro 

Editia digitala 

Newsletter Progresiv Romania 

Newsletter regional 

Progresiv online este un mediu de promovare dinamic, dedicat profesionistilor din retail si FMCG, usor de utilizat, cu informatii actualizate zilnic.

MARKETING DIRECT

Direct mailing 

Telemarketing 

Direct e-mailing 

Baze de date 

Bazele de date sunt construite pe o structura complexa, ce permite segmentarea dupa multiple criterii. In functie de nevoile tale specifice, iti poti face propria selectie a contactelor cheie din retail si FMCG.

 

EXPERIENTA

Suntem prima revista business-to-business din industria romaneasca de retail si FMCG. De 15 ani sustinem antreprenorii din retailul local.

 

TARGET

Cititorii nostri sunt manageri cu putere de decizie din magazine, firme de distributie, producatori si importatori din industria de retail si FMCG.  

     

DISTRIBUTIE

Progresiv este singura revista de trade auditata de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (www.brat.ro) si are un tiraj lunar de 26.000 de exemplare.  Distribuita nominal, revista este citita in medie de 2-3 persoane**. 

 

KNOW HOW INTERNATIONAL

Progresiv face parte dintr-un grup media international care publica reviste B2B specializate pe mai multe domenii: reatil si FMCG, horeca, industria produselor congelate, productia si distributia produselor de panificatie si biscuiti si productia si procesarea cartofilor.

 

** Sursa: Studiul de evaluare a revistei Progresiv, realizat de compania Nielsen,

Tracking Popular Content