FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Caroli Foods Group a obținut certificarea “fără gluten”

Caroli Foods Group a obținut certificarea “fără gluten”

Fabrica de produse ambalate din carne de la Pitești a Caroli Foods Group a obținut certificarea „fără gluten”. Primele produse care beneficiază de modificarea rețetei și de introducerea pe etichetă a numărului de licență “Gluten Free” – Fără gluten sunt oferite sub brandul Sissi – șuncă, jambon sau mușchi file, toate în format feliat și greutate fixă. Consumatorii le pot sesiza ușor la raft cu ajutorul simbolului oficial al spicului tăiat (The Crossed Grain Symbol) de pe fața ambalajului și a codului certificării fiecărui produs.

Certificarea a fost acordată de SGS România și Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), organizație care reprezintă pacienții cu boală celiacă la nivel național, acreditată de Asociația Societăților Europene de Celiachie (AOECS) și licențiată în România pentru marca înregistrată a Spicului Tăiat (The Crossed Grain Symbol).

“Această certificare ne permite să continuăm să răspundem nevoilor dietetice speciale ale consumatorilor, precum si cele ale persoanelor afectate de boala celiacă sau de sensibilitate non-celiacă la gluten. Astfel, ne propunem să le ușurăm deciziile în privința produselor fabricate în România pe care le consumă și mai multă diversitate în ceea ce privește opțiunile de achiziții. Brandul Sissi, creat din apreciere pentru categorii variate de consumatori, își propune să răspundă unor nevoi și preocupări contemporane. Astfel, pentru produsele Sissi a fost eliminat glutenul din lista de ingrediente, dar s-au păstrat gustul și textura consacrate.”, a declarat Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

Caroli Foods Group este liderul local în domeniul produselor din carne ambalate din România și unul dintre cei mai de succes producători de produse din carne din Europa de Sud-Est. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul mărcilor Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și dispune de importante facilități logistice în toată țara, flotă auto și o rețea extinsă de distribuție.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content