FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Cafeaua Julius Meinl, disponibilă și în capsule biodegradabile

Cafeaua Julius Meinl, disponibilă și în capsule biodegradabile

Julius Meinl lansează prima sa gamă de capsule 100% biodegradabile, cu o inovație în ceea ce privește corpul capsulei: biopolimer compostabil.

Materialul din care sunt realizate noile produse respectă norma EU privind compostabilitatea ambalajelor [EN13432], iar capsulele au fost primele de pe piață care au primit certificările „OK Compost" și „OK Biobased" pentru toate componentele produsului finit (capsulă + cafea + capac + adeziv ) în forma sa finală. Concret, materialul nu conține aluminiu,  PDVC, OGM și BPA.

Peste 90% din capsulă (recipient, capac, cafea, adeziv și cerneală) se descompune în 12 săptămâni, producând astfel compost sănătos.

„Vrem să facem din lume un loc mai bun pentru noi și generațiile viitoare - în pași mici, dar semnificativi. Numim noua gamă inspirație sustenabilă: clienții se bucură în continuare de gustul minunat al cafelei, dovedind  în același timp responsabilitate socială”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

În România, produsele din noua gamă sunt disponibile în patru variante: Espresso Crema, Lungo Classico, Ristretto Intenso și Espresso Decaf. Capsulele sunt destinate consumului inhouse şi sunt compatibile cu sistemul Nespresso.

Julius Meinl, o afacere de familie înființată în 1862 în Austria, activează în peste 70 de țări la nivel mondial, în 40 dintre acestea se află în top 3 mărci de cafea premium și este lider de piață în Austria, Rusia, țările adriatice, CEE, România și Dubai. Compania are peste o mie de angajați și aproximativ 50 de mii de clienți la nivel mondial.

În 2019, Julius Meinl a înregistrat o cifră de afaceri de 186 de milioane de euro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content