FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > BioEF lansează pe piața locală iaurturi cu melatonină și colostru bovin

BioEF lansează pe piața locală iaurturi cu melatonină și colostru bovin

BioEF, companie românească cu tradiție pe piața farmaceutică, lansează în premieră pe piața lactatelor din România două produse noi, iaurturile din gama Vitalact cu melatonină și colostru bovin.

Astfel, prin suplimentarea cu compuși naturali cu proprietăți terapeutice (colostrum liofilizat, melatonină), iaurturile au fost transformate în alimente funcționale cu efecte benefice asupra stării de sănătate a organismului uman, indiferent că vorbim despre digestie, imunitate sau buna- dispoziție.

„În ultimii 26 de ani, am fost preocupați permanent de obținerea unor produse eficiente pentru sănătate, fie că e vorba de medicamente sau suplimente alimentare. Împreună cu echipa BioEF, am reușit să dezvoltăm produsele din gama alimentelor funcționale Vitalact, o combinație fericită între laptele produs în condiții ecologice și unele molecule cu beneficii evidente pentru sănătatea umană”, afirmă Mihai Miron, Președintele BioEF, parte din grupul Ropharma.

Brandul românesc Vitalact are la bază exclusiv laptele obținut în propria fermă de vaci din Doștat, județul Alba, înconjurată de 1.500 hectare de terenuri agricole ce furnizează nutrețuri atent selecționate. Acest flux de producție integrat "de la furcă la furculiță" asigură produselor calitate și o maximă trasabilitate - de la cultura propriilor plante furajere în sistem ecologic certificat, la recoltarea laptelui în sălile de muls computerizate, până la procesarea produselor în fabrica modernă din județul Hunedoara.

Cele două super iaurturi cu melatonină și colostru sunt disponibile în rețeaua de magazine Mega Image.

Compania BioEF, parte din Grupul Ropharma, a fost înființată în anul 1994 și este specializată în producția de lapte praf pentru sugari și copii mici, produse avizate de către Ministerul Sănătății, fabricate la Doștat, în județul Alba.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content