FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Valeputna a deschis primul punct de vânzare, în mallul din Băneasa

Valeputna a deschis primul punct de vânzare, în mallul din Băneasa

Valeputna

Valeputna, brand românesc de produse gourmet din pește, a inaugurat pe 1 aprilie primul punct de vânzare propriu, amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City, în urma unei investiții de peste 15.000 de euro.

Insula deschisă în mallul din Băneasa măsoară 9 metri pătrați, spațiu în care procesatorul are listate 15 produse sub brandul Valeputna, din gamele Gurmandise, gama de păstrăv bio, gama cabanos, cobza și o parte din produsele tartinabile. Pe lângă produsele proprii, procesatorul de păstrăv va comercializa în unitate și produse gourmet internaționale precum: supe și tartinabile din pește marin, tartinabile pe bază de legume, produse pe bază de anșoa și cel mai premiat somon scoțian.

„Încă din primele zile am observat că clienții noștri sunt clienți premium, care pun foarte multe întrebări până a lua decizia de cumpărare. În primele zile, bonul per client premium a depășit 60 de lei și probabil că o strategie va fi retenția lor și mărirea bonului mediu, prin diversificarea coșului personal de cumpărături”, a declarat pentru Progresiv Florin Irimescu, proprietarul Valeputna.

În ceea ce privește vânzările pe care le așteaptă, producătorul estimează încasări de circa 100.000 de lei în fiecare lună. „Vedem ce se întâmplă cu acest punct, tragem concluziile, îmbunătățim și constatăm dacă în strategia noastră este în regulă să mai avem una sau două locații similare în acest an”, a mai spus acesta.

Produsele companiei au fost premiate în cadrul unor competiții internaționale de profil, produsul “Trutta Dux” obținând în 2016 două stele de aur la “Superior Taste Award”, Bruxelles; în 2017 “Păstrăv afumat de Valeputna” a obținut o stea de aur la “Great Taste Award”, Londra; iar în acest an argint la competiția “Monde Selection”, Bruxelles.

Valeputna este un start-up înființat în 2016, în urma unei investiții de 550.000 de euro, ce deține o fabrică de procesare păstrăv și o agropensiune în Valea Putnei, dar și o firmă de distribuție. În 2017, compania a obținut o cifră de afaceri de 320.000 de euro, pentru 2018, estimările fiind de 500.000 de euro.
 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content