FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Somat Excellence 4în1, noua formulă revoluționară pentru vase curate și strălucitoare

Somat Excellence 4în1, noua formulă revoluționară pentru vase curate și strălucitoare

Noua formulă revoluționară pentru vase curate și strălucitoare

97% din consumatori vor continua să ia masa mai mult acasă decât în oraș și în viitor, iar igiena va rămâne un factor important în continuare în orice decizie de cumpărare și consum*. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor în ceea ce privește spălatul vaselor, Somat lansează o nouă generație de detergent pentru mașina de spălat vase: Somat Excellence 4în1.

Noile tablete multifuncționale Somat Excellence 4în1 conțin o combinație unică de pudră și 3 compartimente unice de gel solid, ambalate într-o folie solubilă în apă, oferind 4 beneficii: curăță în profunzime chiar și resturile de mâncare, oferă strălucire vaselor, le protejează pe cele mai delicate și, totodată, protejează mașina de spălat vase. Ușor de utilizat și cu o formulă puternică, Somat Excellence 4în1 face ca vasele să fie perfect curate și strălucitoare, fără a fi necesară lustruirea lor ulterioară. 

Fără reziduuri și pete de apă: din mașina de spălat vase, direct pe masă

Pentru o lume mai curată

Capsulele Somat Excellence 4în1 sunt 100% solubile în apă și complet biodegradabile, contribuind, astfel, la un viitor mai verde pentru noi toți. Așadar, noul SOMAT EXCELLENCE 4în1 este mai performant, ușor de folosit și prietenos cu mediul. 

* Stern Stewart & Co. (2020) Getting the new recipe right 
 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content