FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Soluția SaaS de management a prețurilor și promoțiilor utilizând etichete electronice, o inițiativă Mindspeed Communications

Soluția SaaS de management a prețurilor și promoțiilor utilizând etichete electronice, o inițiativă Mindspeed Communications

labelUS

LabelUs este o platformă cloud de management a prețurilor via etichete electronice dezvoltată 100% de către Mindspeed Communications având disponibilitatea de a particulariza soluția în funcție de nevoile clienților. LabelUs utilizează nativ Amazon AWS, livrată drept SaaS (software as a service), integrând mecanisme de securitate cloud.

Totodată, LabelUs este o platformă Multi-Vendor din punct de vedere integrare hardware - etichete electronice via API, furnizat de către producători, ceea ce înseamnă că putem integra etichetele electronice deja existente la client.

LabelUs include un portofoliu variat de etichete electronice de tip Premium, cât și Standard în diverse dimensiuni, culori de înaltă rezoluție, cu mai multe opțiuni de montare, având integrate tehnologia NFC și tehnologia LED.

Avantaje soluție LabelUs:

  1. Soluție scalabilă și centralizată – puteți programa schimbări de preț în timp real la orice număr de etichete într-un singur magazin sau în întreaga rețea.
  2. Lansarea de promoții instant în orice locație, respectiv pentru categorii diferite de produse și perioade distincte - oferta zilei, reduceri de prețuri la produsele selectate, inclusiv campanii targetate de sărbători, având ca rezultat maximizarea profitabilității.
  3. Se elimină în mod eficient erorile de preț, nu se mai pierde timp cu aplicarea prețurilor de hârtie la raft și se crește eficiența personalului.
  4. Un avantaj important al folosirii solutiei LabelUs sistemul pentru retail de etichete electronice eco-friendly este renunțarea la etichetele de hârtie contribuid astfel la reducerea costurilor și la crearea unei ambianțe moderne și digitale în magazine.
  5. Integrare nativă cu Software ERP al clienților – de exemplu: SAP - Business Applications and Technology, având o flexibilitate ridicată pentru dezvoltarea unei soluții individuale.
  6. Servicii complete de suport și mentenanță via SaaS, precum și implementare la nivel național din partea Mindspeed Communications.
  7. Utilizare Plug&Play a etichetelor electronice utilizând aplicația de mobil LabelUs.
  8. Cu soluția LabelUs, prețurile se vor corela întotdeauna pe raft și la casele de marcat. Se evită astfel plângerile din partea clienților și amenzile aplicate de către autorități.

Tehnologii Roadmap pentru dezvoltare

  1. Integrare Machine Learning, respectiv disponibilitatea unei interfețe pentru planificarea și reutilizarea automată/recursivă a schimbărilor de preț în bază unor tipare optime definite/analizate astfel automatizând 100% procesul.
  2. Incluziunea algoritmilor de tip Price Modeling în cadrul LabelUs cu scopul furnizării unui avantaj competitiv în cadrul monetizării.

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Contactați-ne:
E-mail: office@mindspeed.eu
Telefon: 40 732 418 405

*Articol susținut de Mindspeed Communications.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content