FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Rețeaua Magazine Diana continuă expansiunea dincolo de granițele județului Vâlcea

Rețeaua Magazine Diana continuă expansiunea dincolo de granițele județului Vâlcea

Magazine DIANA Budeasa
Magazine DIANA Budeasa
Magazine DIANA Budeasa
Magazine DIANA Budeasa
Magazine DIANA Budeasa
Magazine DIANA Budeasa
Magazine DIANA Budeasa

Rețeaua Magazine Diana continuă investițiile în expansiune și bifează o nouă extindere dincolo de granițele județului Vâlcea. Noua unitate Magazine Diana a fost inaugurată în localitatea Budeasa (județul Argeș) și reprezintă magazinul 79 la nivel de rețea și cel de-al șaptelea magazin operat de retailer la nivelul județului Argeș.

Magazinul Diana din Budeasa este prima inaugurare a retailerului vâlcean din 2024 și urmează strategia de extindere regională anunțată de retailer anul trecut

Noul magazin este situat pe strada Budeasa Mare, nr. 110 și are o suprafața de vânzare este de aproximativ 250 de metri pătrați. Oferta cu care retailerul se adresează clienților cuprinde 6.000 de articole. În linie cu celelalte locațiile, magazinul  asigură o gamă extinsă de produse Diana (carne proaspătă, produse și preparate din carne) și pește și produse din pește sub brand Pescăria Magic. Sortimentația acoperă însă un portofoliul extins de produse alimentare și nealimentare astfel încât să acoperă o diversitate mare de nevoi de consum zilnice.

Magazine Diana a inaugurat anul trecut șapte magazine, dintre care șase sub brandul Magazine Diana și unul Pescăria Magic și a încheiat 3 proiecte de remodelare ale unor magazine situate în județele Vâlcea și Dâmbovița. Pentru anul acesta obiectivul este de a accelerat ritmul de dezvoltare, patternul fiind unul de extindere regională.

Rețeaua Magazine Diana este parte din grupul Diana, business fondat în urmă cu mai bine de 30 de ani de familia Crăciunescu. Retailerul opera la finalul anului trecut o rețea de 78 de unități comerciale. Retailerul a încheiat anul financiar 2023 cu o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de lei, marcând o creștere de cel puțin 18% prin comparație cu anul 2022, când cifra de afaceri raportată s-a ridicat la 339 de milioane de lei. 

În ceea ce privește așteptările pentru anul acesta, retailerul își menține optimismul, ținta setată fiind o creștere de peste 10% a cifrei de afaceri.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content