FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > PlinTech - Soluții integrate pentru optimizarea proceselor de producție, logistică și retail

PlinTech - Soluții integrate pentru optimizarea proceselor de producție, logistică și retail

Plintech

Operațiunile din depozit sunt prea lente? Nu reușești să localizezi articolele în depozit? Inventarierea în magazin e greoaie, cu multe erori? Nu organizezi eficient spațiul din magazine? Actualizările de prețuri din magazin sunt dificile? Ca parte a KFI Italy, avem experiență de 30 de ani pentru a depăși oricare dintre aceste provocări.

 

PlinTech este partenerul strategic în măsură să ofere soluții avansate Auto/ID, Mobile, Wireless, Voice, RFID și sisteme de plăți electronice, companiilor din România și Europa de Est și a fost creat pentru a răspunde numeroaselor provocări ale companiilor din regiune în optimizarea proceselor operaționale – de la producție și logistică și până la distribuție.

Urmărim performanța clientului pas cu pas. Misiunea noastră este să ne conducem clienții către succes, cu un aport de competențe, tehnologie inovatoare și servicii care îmbunătățesc eficiența, calitatea și productivitatea operațiunilor legate de urmărirea produselor, bunurilor și personalului.

PlinTech - urmărim performanța clientului pas cu pas

Pentru a concretiza această abordare am creat o echipă specializată în realizarea proiectelor inovatoare, personalizate în funcție de cerințele clientului.

Analiza proceselor (As-Is)
Analizăm datele și parametrii performanței clientului pentru a evalua situația actuală și a înțelege necesitățile: examinăm procesele, infrastructura, echipamentele și organizarea existentă. Identificăm motivele ineficienței, dispersării resurselor, erorilor sau sarcinilor redundante, apoi stabilim unde trebuie intervenit și unde se pot face îmbunătățiri.

Consultanță și propunerea de soluții și echipamente
Simulăm diverse situații, confruntăm soluțiile și punem în balanță costurile și beneficiile pentru a găsi cea mai avantajoasă soluție.
Evaluăm oportunitatea de a introduce noi softuri, tehnologii și metode de lucru, îmbunătățind eficiența și calitatea proceselor.

PoC (Proof of Concept) – testare, demo (To-Be)
Rezultatul analizei ne conduce către propunerea tehnică și oferta comercială preliminară. Pentru a testa soluția propusă live, realizăm implementarea unui pilot. Este pasul în care validăm soluția finală, evidențiem beneficiile și remediem eventualele nefuncționalități.

Ofertare tehnică și comercială

 

 

Implementare
Ne asumăm responsabilitatea proiectului, garantând atingerea obiectivului în timpul, cu costurile și cu standardele calitative prestabilite. Garantăm suport global și coordonat, pe tot parcursul fazelor de implementare: de la instalare și testare și până la asistența post-vânzare. Independența noastră față de producători asigură clienților o contribuție imparțială, focalizată exclusiv pe succesul proiectului și avantajele afacerii.

Suport post-vânzare
Asigurăm clientului servicii de mentenanță, suport tehnic, update-uri, customizări ulterioare ale software-urilor.

 

Ce urmărim la fiecare proiect ?

Inovație în business: lucrăm împreună cu toate departamentele companiei clientului, inclusiv cu managementul, pentru a găsi soluții inovatoare care oferă un avantaj competitiv și susțin noi modele de afaceri.
Optimizarea proceselor: Analizăm procesele existente pentru a identifica zonele de îmbunătățire, pentru a elimina ineficiențele, a crește performanțele și a reduce costurile.
Transformarea digitală: Ajutăm clientul în remodelare și organizare pentru a beneficia de toate avantajele tehnologiei digitale.
Integrarea sistemelor: Integrăm noua tehnologie cu sistemele informatice și infrastructura clientului pentru a asigura fluiditatea circuitelor informaționale și proceselor din companie.

Parteneri software și hardware

Despre PlinTech

PlinTech este parte a grupului KFI, fondat în 1991 la Milano, leader pe piața din Italia în implementarea soluțiilor integrate pentru trasabilitatea și urmărirea tuturor fazelor supply chain.

Printre clienții PlinTech din România se numără: Cocorico, DeLonghi, Emerson, Kalapod, Modlet, Nordis Group, Quhenberger logistics, Romcarton, Side, Vivre.

Printre clienții tradiționali ai KFI se numără: Barilla, Lindt, Arcese, Sterilgarda Alimenti, Smeg, Posteitaliane, Visotto, Vigor Plant, Lindbergh, Pirelli, Penny Market, Bricofer, Number 1, Nestlé, Gucci, Gallo, Ferrero, Fercam, Electrolux, Danieli, Citterio, Calzedonia, Caleffi, Brembo, Copador, Tetra Pak, Fedrigoni.

Beneficiază de experiența de 30 de ani în proiecte de optimizare a proceselor prin PlinTech, parte a grupului KFI Italia!

Contact
+40 726 359 287
office@plintech.ro
https://plintech.ro/solutii-complete/retail/

Articol susținut de PlinTech

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content