FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Perwoll a lansat Renew&Care Caps, singurul detergent special sub formă de capsule

Perwoll a lansat Renew&Care Caps, singurul detergent special sub formă de capsule

perwoll

Îngrijirea hainelor este dusă acum la un alt nivel, prin lansarea singurului detergent special de rufe sub formă de capsule, Perwoll Renew&Care Caps.

Lider de piață în segmentul detergenților speciali, Perwoll crește cu fiecare inovație performanța produselor în ceea ce privește îngrijirea fibrelor și revigorarea culorilor. Capsulele de ultimă generație Perwoll Renew & Care Caps îndeplinesc patru funcții: curăță, redau strălucirea culorilor, îngrijesc țesăturile și răsfață hainele cu un parfum plăcut.

Capsulele Perwoll conțin cu 85% mai puțină apă și sunt de 3 ori mai compacte decât detergentul lichid Perwoll. Pelicula lor este 100% solubilă în apă și complet biodegradabilă. De asemenea, ambalajul produsului este sustenabil, fiind realizat în proporție de 50% din plastic reciclat. Așadar, noul detergent Perwoll Renew&Care Caps este mai performant, prietenos cu mediul, sustenabil și ușor de folosit. 

Detergentul Perwoll Renew & Care Caps este disponibil în două variante - pentru haine negre și pentru haine colorate.

#RethinkFashion, grijă pentru haine înseamnă modă sustenabilă

Încă din 2019, Perwoll a lansat mișcarea #RethinkFashion pe care o duce mai departe și prin această nouă lansare. Aceasta are la bază conceptul de „slow fashion”, axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Brandul încurajează consumatorii să aibă grijă corect de hainele lor pentru a le păstra frumoase o perioadă cât mai îndelungată.

Principiul #RethinkFashion este acela că dacă îți îngrijești hainele și realizezi noi ținute creative din ceea ce deja ai în dulap, vei merge mai rar la cumpărături. Mai puține haine cumpărate înseamnă un impact pozitiv asupra planetei.

*Articol susținut de Henkel.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content