FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Paco Supermarkets, investiție de 180.000 de euro în cel de-al 15-lea magazin [GALERIE FOTO]

Paco Supermarkets, investiție de 180.000 de euro în cel de-al 15-lea magazin [GALERIE FOTO]

Paco Supermarkets
Paco Supermarkets
Paco Supermarkets
Paco Supermarkets
Paco Supermarkets
Paco Supermarkets

Retailerul vrâncean Paco Supermarkets continuă să investească în consolidarea rețelei de magazine, bifând prima deschidere de anul acesta.

Aceasta este cea de-a 11-a locație inaugurată în Focșani și cel de-al 15-lea supermarket din rețea. Noul magazin este situat pe srada Cuza Vodă, la ieșirea din localitatea Crâng și reprezintă o investiție de aproximativ 180.000 de euro. Cu o suprafață totală de 4.000 mp, dintre care aproximativ 3.000 mp reprezintă suprafața de vânzare, magazinul a fost deschis sub conceptul Black Market.

”Vorbim despre un magazin poziționat într-un cartier rezidențial în plin avânt, destinat locuitorilor de proximitate, care integrează servicii extra pentru clienți, precum plăți facturi, dar și cash back. Deschiderea magazinului era planificată și bugetată pentru 2019, însă acest lucru nu fost posibil pe de-o parte din cauza incediului la una dintre locațiile noastre și pe de altă parte din cauza lucrărilor de amenajare al căror termen de execuție a fost depășit”, a precizat Feliciu Paraschiv, proprietarul magazinelor Paco Supermarkets.

Prezent pe piața locală de retail încă din 1995, Paco Supermarkets este cel mai mare comerciant independent din zona Vrancei, operând 15 supermarketuri în localitățile Focșani, Jariștea, Vidra și Odobești. Paco Prod Serv, compania care deține magazinele Paco Supermarkets, a încheiat anul 2019 cu afaceri de 23 de milioane de euro, în creștere cu 12% față de 2018, potrivit informațiilor furnizate de antreprenorul din spatele businessului.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content