FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > [P] Trăiește bucuria alături de cei dragi cu Tchibo Exclusive!

[P] Trăiește bucuria alături de cei dragi cu Tchibo Exclusive!

Tchibo

Cafeaua a devenit o parte a vieţii noastre cotidiene: ne conectează, ne energizează, dar mai ales, ne însoțește în momentele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Fiecare moment petrecut cu cei dragi, fie că vorbim de prieteni, familie sau colegi, este unic și îți aduce o bucurie aparte. De aceea, noi numim aceste momente Exclusive. Descoperă gustul bogat şi armonios al cafelei Tchibo Exclusive care te îmbie să îi strângi pe toți laolaltă și să trăiți momente de bucurie împreună.

Pentru a crea Tchibo Exclusive, experţii noştri aleg doar cele mai bune boabe, care se coc pe îndelete în regiuni de cultivare selectate. Boabele atent prăjite sunt apoi combinate pentru a obţine gustul bogat şi armonios al Tchibo Exclusive.

Toate acestea transformă fiecare ceaşcă de cafea Tchibo Exclusive într-o adevărată delectare, de care te vei bucura alături de cei dragi.
Intră pe www.tchiboexclusive.ro  și descoperă gustul care ți se potrivește!

Despre Tchibo

Compania Tchibo este prezentă în peste 10 țări, iar istoria sa în România începe încă din 1997. În prezent, sortimentele diferite de cafea Tchibo fac parte din coșurile de cumpărături zilnice ale românilor, plasând marca Tchibo printre principalii jucători din piața locală. Mărcile comercializate în România sunt: Tchibo Exclusive, Tchibo Family, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Davidoff Café, Eduscho, precum şi sistemul Tchibo Cafissimo (espressoare și capsule).

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content