FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > (P) Telekom Romania susține continuitatea afacerii printr-un pachet de servicii oferit gratuit pentru trei luni

(P) Telekom Romania susține continuitatea afacerii printr-un pachet de servicii oferit gratuit pentru trei luni

Telekom continuitate

Telekom Romania este alături în continuare de mediul de afaceri românesc, punând la dispoziția clienților companii soluții complete pentru desfăşurarea activităţii, în condiţii de siguranţă, de oriunde s-ar afla.

În această perioadă, continuarea activității reprezintă o provocare pentru majoritatea firmelor din România, iar antreprenorii au nevoie de colaborare cu partenerii și clienții, soluții de productivitate, securitate cibernetică și prezență digitală. Astăzi, mai mult ca oricând, angajații companiilor au nevoie de facilități care să le permită munca de acasă, asigurând astfel continuitate în business-ul de zi cu zi.

În urma unui studiu intern în rândul clienţilor, demarat pe 19 martie, 82% dintre cei intervievaţi consideră că nu sunt complet echipaţi pentru a susţine activitatea în noul context. Iar aproape 40% din companii caută activ soluţii digitale pentru a face faţă situaţiei.

În acest context, Telekom Romania a lansat, alături de partenerii săi strategici, planul de acțiune ”Continuitatea afacerii” și pune la dispoziție un pachet de soluții certificate, ușor de utilizat și activat.

Pachetul este oferit gratuit pentru 3 luni și include conectivitate mobilă nelimitată, voce și net 4G, dar și solutii pentru susținerea colaborării la distanță prin audio sau videoconferințe, oferite de parteneri strategici, precum Microsoft sau Cisco.
În plus, antreprenorii vor beneficia de licente gratuite Norton Security Online pentru securitatea dispozitivelor.

Datorită pachetului de soluții oferite de Telekom Romania, afacerile se vor muta din offline în zona digitală, iar fírmele vor putea susține conferințe, cursuri sau întâlniri online. Prin mutarea afacerii în mediul online, clienții vor putea achiziționa produsele și servicii rapid, ușor și în deplină siguranță.

Totodată, angajații vor avea parte de conectivitate și securitate nelimitate, iar ei își vor putea continua activitatea de oriunde s-ar afla.

De asemenea, Telekom poate pune la dispoziție soluții precum crearea de site-uri, promovarea pe Google și Facebook, dar și transmiterea de sms-uri.

Echipa de specialiști Telekom este pregatită cu expertiza și instrumentele necesare pentru a înțelege toate nevoile și a asigura implementarea soluțiilor din planul “Continuitatea afacerii”.

Orice business din România poate beneficia de acest pachet cu un simplu click la https://www.telekom.ro/business/continuitatea-afacerii/.

Cu Telekom, afacerea ta rămâne deschisă și în siguranță tot timpul!

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content