FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > (P) Bref Brilliant All in1, primul odorizant de toaletă premium sub formă de gel

(P) Bref Brilliant All in1, primul odorizant de toaletă premium sub formă de gel

Bref lansează o nouă inovație în materie de curățare a toaletei: primul odorizant premium sub formă de gel de pe piață, Bref Brilliant All in 1: previne apariția murdăriei, curăță toaleta cu fiecare jet de apă, asigură prospețime de durată și oferă strălucire.

Datorită formulei sale revoluționare, Bref Brilliant All in 1 îndepărtează murdăria cu fiecare jet de apă, prin acțiunea spumei de curățare. De asemenea, previne depunerile de piatră, lăsând vasul de toaletă strălucitor și parfumat. Bref Brilliant All in 1 oferă cu până la 20% mai multe jeturi de apă pentru o curațenie strălucitoare.

Bref Brilliant All in 1 este disponibil pe piață în 3 variante ce îți vor încânta simțurile.

 

 

 

 

 

 

Trimite-ți simțurile într-o călătorie revigorantă cu Bref Brilliant Gel All in 1 Arctic Ocean. Cu fiecare jet de apă, ai parte de o prospețime îndelungată, inspirată din parfumul fresh al oceanului.

Bucură-te de o prospețime exotică cu Bref Brilliant Gel All in 1 Magic Breeze. Cu fiecare jet de apă, ai parte de o prospețime îndelungată, inspirată din parfumuri exotice. Parfumurile fructate, notele florale și cele lemnoase vor oferi toaletei o prospețime îndelungată.

Experimentează prospețimea unei ploi de primăvară cu Bref Brilliant Gel All in 1 Spring Rain. Cu fiecare jet de apă Bref Brilliant Gell All in 1 Spring Rain oferă toaletei tale o prospețime de lungă durată, datorită parfumului primăvăratic.

Soluții pentru toate nevoile și preferințele de parfum ale consumatorilor

Bref, expertul în curățarea toaletei, oferă multiple soluții pentru a răspunde tuturor nevoilor consumatorilor în materie de curățare și prospețimea toaletei. Încă de la lansarea primului odorizant de toaletă, în 1968, Bref nu a încetat  să inoveze și să construiască noi standarde pe piața produselor de curățare și prospețime a toaletei.

Bref Power Aktiv este o gamă al cărei nucleu unic concentrat are cu +40% mai multa prospețime comparat cu învelișul exterior, pentru o toaletă mereu împrospătată.  De asemenea, Bref Color Aktiv + se bucură de o formulă ce elimină depunerile de piatră, împrospătează și oferă o curățare igienică chiar și între jeturile de apă. Bref Color Aktiv + durează până la 250 de utilizări.

Portofoliul este întregit de gamele Bref deluxe - odorizant de toaletă inspirat din parfumuri fine, Bref DuoAktive - combinația perfectă dintre un odorizant de toaletă și o soluție de curățare și soluția de curățare, precum și Bref Power Aktiv Gel, ce acționează împotriva depunerilor de calcar, lăsând toaleta strălucitoare și împrospătată.

În același timp, Bref a lansat recent pe piață un nou produs inovator, Bref Parfume Switch. Datorita tehnologiei revoluționare Aqua Activ, acesta permite experimentarea a doua parfumuri fine simultan. Un parfum este prezent atunci când odorizantul de toaletă este uscat, iar cel de-al doilea parfum se activează când este umezit de jetul de apă.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content