FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > (P) 7Distribution preia distribuția brandurilor Optimum Nutrition și BSN în România și Bulgaria

(P) 7Distribution preia distribuția brandurilor Optimum Nutrition și BSN în România și Bulgaria

optimum nutrition

7Distribution a preluat pentru România și Bulgaria distribuția pentru brandurile Optimum Nutrition și BSN, nr. 1 suplimente pentru sportivi.

Optimum Nutrition și BSN sunt deținute de Glanbia Plc (Glanbia Performance Nutrition), producător cu cifra de afaceri de 3,9 miliarde de euro la nivel global. 

7Distribution este un distribuitor care se concentrează pe zona de healthy snacks și suplimente pentru sportivi, având deja în portofoliu brandurile Nutramino, Powerbar, Olimp Sport Nutrition, cu prezență la raft în Mega Image, Carrefour, Auchan, InMedio, Tabac Xpress, LukOil, Hervis, Intersport și WorldClass România.

„Am fost selectați pentru seriozitatea de care dăm dovadă ca urmare a dezvoltării brandului Nutramino care face parte tot din grupul Glanbia. Preluarea Optimum Nutrition și BSN în România și Bulgaria a fost o mișcare naturală urmând un plan bine stabilit și de noi și de producător. Piața din România din aceste sectoare este în continuă dezvoltare și, drept urmare, dorim să ne concentrăm pe accelerarea creșterii rapide și concentrate pe domendiul retail (supermarket/hypermarket și online)”, susține Sabin Piso, 7Distribution.ro.
 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content