FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > O săptămână până la Conferința Progresiv - The Age of Disruption: detalii privind participarea și program

O săptămână până la Conferința Progresiv - The Age of Disruption: detalii privind participarea și program

Săptămâna viitoare are loc cea de-a 20-a ediție a Conferinței Progresiv, The Age of Disruption. Timp de trei zile, la Hotel International din Sinaia, speakeri de top ne vor împărtăși cele mai noi tendințe și strategii vitale pentru industria de retail.

Având în vedere contextul actual și evoluția rapidă a infectărilor cu Sars-Cov-2, actualizăm permanent măsurile de siguranță necesare pe toată perioada Conferinței Progresiv. Pentru că ne dorim ca toți participanții să fie în siguranță, am decis să cerem tuturor ca, pe lângă certificatul verde, să prezinte și un test negativ (test antigen nu mai vechi de 48 de ore sau un test PCR realizat cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului).

Facem mențiunea că testarea nu exclude certificatul verde, este doar o formă de a ne asigura că evenimentul se desfășoară în condiții de maximă siguranță din punct de vedere epidemiologic.

Program Conferința Progresiv - The Age of Disruption

Miercuri, 20 octombrie, participanții sunt așteptați la cele două sesiuni de Leadership Cinema + Workshop by John Maxwell Team, urmate de Welcome Cocktail & Dinner.

Joi, 21 octombrie, vom avea trei sesiuni plenare, cu Keynote Speakers precum Daniel Chorbadjian, Managing Director Nielsen IQ Eastern Europe, Lenneke Schils, Global Insights Director FMCG GfK și Chris Roebuck, Organisational Success Advisor, și prezentări de top, astfel: 

Industry status: Navigating the Shifting Retail Landscape

  • Ruxandra Târlescu, Partner PwC
  • Lenneke Schils, Global Insights Director FMCG GfK & Diana Scăunașu, Country Lead Consumer Panel GfK România
  • Lucija Vidis Roic, Project leader Core member of the Consumer Goods practice Boston Consulting Group Budapest

Rethinking retail for the new shopper

  • Dorian Cazacu, Senior Client Director Ipsos Romania 
  • Paul Barnett, Președinte Ursus Breweries
  • Jovan Radosavljevic, CEO Coca-Cola HBC România

Unlocking the e-commerce opportunity

  • Julian Munch, CEO Carrefour 
  • Andrei Elvădeanu, Director Cercetare Cantitativă iSense Solutions
  • Arnaud Dussaix, Consultant de strategie eMAG
  • Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP VTEX

Vineri, 22 octombrie, vom afla insight-uri valoroase despre personalizare și loializare de la Matthew Brown, Retail Futurist & Managing Director Echochamber și Marius Luican, Managing Director Reveal Marketing Research și vom aduce în lumina reflectoarelor strategia de viitor a unora dintre cei mai importanți jucători prezenți pe piața locală de retail prin interviurile one-to-one cu Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România & Moldova, Daniel Gross, CEO Penny și Tiberiu Dănețiu, Marketing Director Auchan Retail România .

Programul complet și alte detalii despre Conferința Progresiv - The Age of Disruption pot fi găsite aici. 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content