FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Manuka Health nr. 1 în România - cotă de piață de 85%, creștere de 157% în 2021

Manuka Health nr. 1 în România - cotă de piață de 85%, creștere de 157% în 2021

Manuka Health

Manuka Health din Noua Zeelandă – producător de miere de Manuka – a atins în România o cotă de piață de 85%, fiind nr.1 în România pe categoria sa. Estimarea este făcută de importatorul și distribuitorul Manuka Health în România, 7Distribution. Produsul este prezent în peste 450 de magazine fizice și 20 online, cum ar fi Mega Image, Auchan, Dr. Max, Emag, ManukaShop etc, explică Sabin Piso, CEO 7Distribution.

Creșterea brandului Manuka Health în România a fost de 157%, comparând prima jumătate a acestui an 2021 cu perioada similară a anului trecut. Acest trend urmărește piața EU, încât Manuka Health nu este nr.1 doar în România, ci și în Europa. Manuka Health are un brand foarte puternic și clienții preferă să cumpere această miere pentru că au siguranța că mierea de Manuka este originală și certificată corespunzător. Astfel, efectele benefice vor fi cele așteptate.

Mierea de Manuka este o miere naturală, neprocesată și este cel mai puternic produs antibacterian natural datorită florii din arborele de Manuka, floare ce conține o substanță denumită methylglyoxal. Mierea de Manuka este folosită la nivel mondial ca tratament naturist pentru creșterea imunității, răceli, refluxul gastric, aciditate, arsurile stomacale, balonare, constipație, ulcer, boala crohn, helicobacter pylori, e coli, stafilococ auriu, herpes, alergii diverse, astm, durere gât, inflamații diverse, colesterol, psoriazis etc.

Gradul de putere natural antibacteriană este dat de factorul MGO, respectiv MGO 550+ este cea mai puternică și MGO 100+ este mai slabă.

Pentru mai multe informații puteți intra pe www.manukashop.ro sau pe www.7distribution.ro

*Articol susținut de 7Distribution.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content