FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Legea privind clădirile cu risc seismic închide trei magazine Mega Image

Legea privind clădirile cu risc seismic închide trei magazine Mega Image

Mega Image

Mega Image a închis recent trei unități comerciale din Capitală în urma evaluării de către autorități a spațiilor în care funcționează magazinele operate de retailerul belgian. Această evaluare a venit odată cu intrarea în vigoare, în luna noiembrie, a noilor prevederi legale privind clădirile cu risc seismic ridicat (lega nr. 282/2015, care modifică Ordonanța 20/1994, privind măsurile pentru reducerea riscului seismic al construcțiilor).

Cele trei magazine închise sunt:

  • Mega Image Mărășești – situat pe Bd. Mărășești nr. 4, bloc 1, sector 4, București;
  • Shop&Go Covaci 14 – situat pe Str. Covaci nr.14, sector 3;
  • București Shop&Go Griviței 238 – situat pe Calea Griviței, Nr. 238, sector 1, București.

“Am luat această decizie ca urmare a noilor prevederi legale prin care sunt luate măsuri de urgență pentru reducerea riscului seismic al construcțiilor. Este o decizie prin care ne susținem angajamentul de a acționa responsabil în comunitătile în care ne desfășuram activitatea. Menționăm că până la momentul noilor prevederi legale, magazinele au funcționat în conformitate cu toate prevederile legale în vigoare și au deținut toate autorizațiile legale necesare desfășurării activității,” explică Adrian Nicolaescu, Director de Marketing Mega Image.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 453 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (208), Shop&Go (242), AB Cool Food (1), Gusturi Românești (2). De la începutul anului și până în acest moment Mega Image a inaugurat 45 de magazine sub brandurile Mega Image și Shop & Go, noiembrie fiind luna cu cel mai expansiv ritm de extindere. Astfel, luna trecută retailerul a bifat 15 magazine.
 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content