FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Klintensiv lansează Klinodiol, spray repelent cu eucalipt natural împotriva țânțarilor și căpușelor, potrivit și pentru copiii cu vârste peste 6 luni

Klintensiv lansează Klinodiol, spray repelent cu eucalipt natural împotriva țânțarilor și căpușelor, potrivit și pentru copiii cu vârste peste 6 luni

klintensiv-klinodiol spray

Klintensiv, producător român de dezinfectanți profesionali, anunță lansarea primului repelent anti țânțari și căpușe din portofoliu, pentru copiii cu vârste peste 6 luni și adulți. Klinodiol se remarcă prin eficiență crescută, reușind să țină insectele la depărtare pentru o perioadă de până la 10 ore, după o singură aplicare. În plus, produsul poate fi utilizat inclusiv de către femeile însărcinate, mame care alăptează, dar și pentru bebeluși cu vârsta de peste 6 luni.

Spray-ul repelent Klinodiol este disponibil în două variante, ambele sub formă lichidă, cu un procent de 30% extract de eucalipt. Flaconul cu capac verde este destinat copiiilor cu vârste peste 6 luni, iar cel cu capac mov este conceput pentru utilizarea de către adulți. Ambele produse sunt disponibile în varianta de 100 ml și pot fi achiziționate de pe www.klintensiv.ro

Klinodiol este fabricat din ingrediente din surse naturale și vegetale și nu conține dietiltoluamid (DEET) sau alți compuși chimici. Formula cu Citriodiol, pe bază de eucalipt, oferă un efect de respingere a insectelor pentru o perioadă de până la 10 ore, după o singură aplicare.

Spray-ul Klinodiol are o absorbție transdermică scăzută, ceea ce înseamnă că substanțele sunt foarte puțin, spre deloc, absorbite prin piele. Din acest motiv, produsul poate fi utilizat inclusiv de bebelușii cu vârsta de peste 6 luni, dar și de gravide și de mamele care alăptează.

La fel ca toate produsele destinate mâinilor din portofoliul Klintensiv, Klinodiol™ este testat dermatologic, iar eficacitatea spray-ului este dovedită științific și certificată de către Ministerul Sănătății. Spre deosebire de produsele de tip repelent bazate pe formule chimice, Klinodiol™ nu lasă urme grase sau lipicioase pe piele sau pe haine.

Cu o experiență de peste 11 ani în dezvoltarea de produse cu eficacitate virucidă, sporicidă, bactericidă, fungicidă și levuricidă, Klintensiv® a fost cel mai vândut brand în instituțiile și spitalele din România în 2020 și numărul 1 în distribuție numerică în 2021.

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi, Klintensiv își diversifică portofoliul de produse destinat consumatorilor casnici prin lansarea repelentului anti insecte Klinodiol™, produs inovativ datorită formulei Citriodiol®, soluție naturală patentată la nivel internațional.
 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content