FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Heidi Chocolat intră pe piața din Viena cu un magazin specializat

Heidi Chocolat intră pe piața din Viena cu un magazin specializat

heidi Chocolaterie
Heidi Chocolaterie
Heidi Chocolaterie
Heidi Chocolaterie
Heidi Chocolaterie
Heidi Chocolaterie
Heidi Chocolaterie

Heidi Chocolat, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața locală de ciocolată, a inaugurat recent prima sa ciocolaterie din Viena. Deschisă pe Mariahilfer Strasse, cel mai important bulevard comercial din Europa, cu peste 17 milioane de vizitatori anual, ciocolateria Heidi este al doilea proiect în retail marca Heidi, după pop-up shop-ul inaugurat în 2019, în Capitală, dar primul pas internațional făcut de producătorul de ciocolată.

Magazinul pune la dispoziția clienților peste 150 de sortimente diferite de ciocolată, cum ar fi praline artizanale, trufe, ciocolată în ambalaje ecologice, macarons, dar și alte delicatese de sezon. În plus, noua HEIDI Chocolaterie are o zonă pick & mix, consumatorii putând să facă propriile combinații.

„Heidi Chocolat merge la nivel internațional și primul magazin a fost inaugurat pe Mariahilfer Strasse, care are peste 17 milioane de vizitatori pe an. Ciocolateria Heidi a fost construită în jurul stilului de viață alpin, fiind proiectată de Expomobilla din Elveția. Am vrut să combinăm tradiția elvețiană a Heidi Chocolat cu rădăcinile sale elvețiene într-o interpretare elegantă și modernă. Cu ingrediente naturale, produse fairtrade și ambalaje inovatoare și din materiale reciclabile, Heidi Chocolat subliniază filosofia sa potrivit căreia plăcerea este în natura noastră”, spune Peter Mueller, CEO al Heidi Chocolat.

Heidi Chocolat a fost fondată în anul 1994 de Jürg Läderach, proprietarul companiei Confiseur Läderach AG, faimos producător de ciocolată premium și produse de cofetărie. Heidi Chocolat este lider în segmentul de tablete de ciocolată premium în România, fiind prezent în peste 40 de țări din 6 continente, dintre care cele mai importante sunt piețele din Germania, Austria, Polonia, Elveția, Rusia și China. Potrivit celor mai recente date financiare disponibile, Heidi Chocolat a raportat în 2019 o cifră de afaceri de 102,4 milioane de lei, în ușoară scădere față de anul financiar precedent și pierderi de aproximativ 3 milioane de lei.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content