FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Cum arată primul magazin Mega Image din Timișoara? [GALERIE FOTO]

Cum arată primul magazin Mega Image din Timișoara? [GALERIE FOTO]

Mega Image Timisoara

După ce anul trecut Mega Image a inaugurat primele magazine din Cluj-Napoca, retailerul mai pune un oraș pe harta expansiunii prin deschiderea primului magazin din Timișoara. Odată cu această inaugurare, Mega Image ajunge să dețină pe plan local 620 de unități comerciale.

Supermarketul este situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 71 și are o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați și 7 case de marcat. Noul magazin Mega Image Șagului a fost conceput pentru o experiență completă la cumpărături, pornind de la modul de amenajare, la consultanța oferită direct în magazin de către echipe de angajați special pregătite în acest sens, la oferta variată de produse de la cele alimentare, la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit și prietenos.

„Suntem din nou într-un moment în care intrăm cu încredere pe o nouă piață, în care ne întâlnim cu noi consumatori, cu specificul și cu autenticitatea lor, pe care dorim să îi cunoaștem cât mai bine. Pasul nostru este unul firesc, având în vedere că este o piață foarte bine dezvoltată, care își continuă ascensiunea. Venim astfel pregătiți să ducem la un nou nivel experiența la cumpărături, să le depășim așteptările consumatorilor și să îi inspirăm zi de zi. Primul nostru magazin din Timișoara oferă o experiență la cumpărături cu adevărat completă. Și, de la acest prim pas, vom continua să deschidem noi magazine în perioada următoare, inclusiv sub formatul Shop&Go, conceptul nostru dedicat pentru a pătrunde cât mai mult în proximitate și a fi aproape de clienți cu o ofertă de produse oricând la îndemână, uşurând astfel modul de a realiza cumpărăturile,” afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Timișoara aduce produse de calitate pentru cele mai exigente gusturi, precum și o varietate de produse marcă proprie, accesibile, cu specialități autentice.

Magazinul integrează un corner dedicat produselor alimentare și de îngrijire, inclusiv din categoria celor certificate bio sau ecologic, Equilibrium health & welness, dar oferă clienților acces și la produse din gamele Gusturi Românești, Mega Apetit, Le Boucher, 365, Delhaize și Etos.

Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 620 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte și Timișoara. Anul trecut compania a raportat o cifră de afaceri de 4,9 miliarde de lei, în creștere cu 14% față de anul precedent.  Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.
 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content