FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > City Grill intră în retail cu Prăvălia lui Manuc [GALERIE FOTO]

City Grill intră în retail cu Prăvălia lui Manuc [GALERIE FOTO]

Daniel Mischie, CEO City Grill

Prăvălia lui Manuc, cel mai nou proiect al grupului City Grill, marchează, printr-o investiție de 80.000 de euro, intrarea companiei pe piața de retail specializat.

Spațiul, care se află în continuarea restaurantului Hanul lu’ Manuc, emblematic pentru București, este destinat atât clienților Hanului, cât și celor aflați în căutarea de produse tradiționale românești, preparate după rețete vechi. Prăvălia ocupă o suprafață totală de 103 mp, dispuși pe trei niveluri – parter, etaj și supantă.

“Spațiul devenit disponibil în continuarea Hanului era prea mic pentru a ne gândi să extindem restaurantul. Tocmai de aceea, știind foarte bine că zona era cunoscută în perioada interbelică pentru varietatea de prăvălii, ne-am lăsat inspirați de acest lucru și am decis să deschidem o băcănie, o prăvălie – replică a acelor vremuri. În contextul în care traficul de turiști la Hanu’ lui Manuc în sezon este foarte mare, fiind considerat un punct de atracție al Capitalei, prăvălia vine ca o continuare firească, oferind o mostră de produse tradiționale românești, un suvenir care întregește experiența culturii noastre”, a precizat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Prăvălia lui Manuc funcționează ca o băcănie, comercializând gemuri și dulcețuri, mezeluri și brânzeturi, sortimente variate de zacuscă, vinuri și alte produse alcoolice, toate realizate după rețete românești vechi.

Proporția clienților străini la restaurantul Hanul lu’ Manuc ajunge la peste 50% pe timpul verii, datorită grupurilor organizate, pentru care restaurantul este un punct de atracție, dar și vizitatorilor individuali aflați în căutarea locurilor emblematice ale orașului.

Fondat în 2004, grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanu’ Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café. Compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 42 de milioane de euro.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content