FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > CBA Nord Vest investește 1 mil. euro în cel de-al treilea cash & carry

CBA Nord Vest investește 1 mil. euro în cel de-al treilea cash & carry

CBA cash & carry Oradea
CBA cash & carry Oradea
CBA cash & carry Oradea
CBA cash & carry Oradea
CBA cash & carry Oradea
CBA cash & carry Oradea
CBA cash & carry Oradea
CBA cash & carry Oradea
CBA cash & carry Oradea

CBA Nord Vest, operatorul francizei locale de proximitate CBA, a inaugurat la finalul săptămânii trecute, la Oradea, cea de-a treia unitate cash&carry a companiei, investiția ridicându-se la aproximativ 1 milion de euro.

Noua unitate comercială se află localizat pe strada Ogorului, nr. 35 și are o suprafață totală de 2.600 de metri pătrați, din care spațiul de vânzare ocupă aproximativ 2.000 de metri pătrați. Magazinul cash & carry CBA Oradea are patru case de marcat și o parcare cu 45 de locuri. În ceea ce privește sortimentația, magazinul pune la dispoziția clienților 6.000 de SKU-uri, 50% dintre acestea fiind private label.


Citește și:


Magazinul din Oradea este a treia unitate de tip cash & carry pe care CBA îl deține, primul magazin  fiind inaugurat în 2013 în Satu Mare, iar cel de-al doilea în Arad, în luna martie a anului trecut.

”Pe viitor avem în plan și deschiderea de noi magazine tip cash&carry în alte orașe importante din Transilvania”, a declarat, pentru revista Progresiv, Kovacs Beata, Șef serviciu marketing și comunicare în cadrul CBA Nord Vest.

CBA Nord Vest a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 79 de milioane de lei, din care aproximativ 30% au reprezentat vânzările magazinelor cash & carry din Satu Mare și Arad.  Pentru anul acesta compania estimează un avans de 28-30% al cifrei de afaceri, rezultatul fiind susținut atât de inaugurarea noului magazin, cât și de aflilierea unor noi partereni în franciza CBA.
La finalul anului 2015, rețeaua de magazine de proximitate CBA ajunsese la 140 de magazine partenere, iar rețeaua Privat  - cealaltă franciză operată de CBA Nord Vest, deținea 72 de unități. 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content