FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > CBA deschide al doilea cash&carry, investiție de 700.000 de euro [FOTO]

CBA deschide al doilea cash&carry, investiție de 700.000 de euro [FOTO]

CBA Cash&Carry Arad
CBA Cash&Carry Arad
CBA Cash&Carry Arad
CBA Cash&Carry Arad
CBA Cash&Carry Arad
CBA Cash&Carry Arad
CBA Cash&Carry Arad

CBA Nord Vest, operatorul francizei de proximitate CBA din România, a deschis săptămâna trecută, la Arad, a doua unitate cash&carry a companiei, în urma unei investiții de 700.000 de euro.

Situat pe Strada Poetului, în Parcul Industrial UTA, magazinul cash& carry are o suprafață totală de 2.700 de metri pătrați din care suprafața de vânzare acoperă 2.400 de metri pătrați. CBA Arad are patru case de marcat și o parcare cu 40 de locuri, în magazin lucrând 20 de angajați. Totodată, numărul de articole din magazin este de 6.000 de SKU-uri, din care 50% sunt mărci proprii.  

Primul cash &carry CBA a fost deschis în 2013 în Satu Mare, cumpărătorii magazinului fiind  în  proporție  de  60%  comercianți și  40%  persoane  fizice.

”Pe viitor avem în plan și deschiderea de noi magazine tip cash&carry în alte patru – cinci orașe importante din Transilvania”, a declarat, pentru revista Progresiv, Kovacs Beata, Șef serviciu marketing și comunicare în cadrul CBA Nord Vest.

CBA Nord Vest a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 61 milioane lei, din care 17% (peste 10 milioane de lei) au reprezentat vânzările magazinului cash&carry din Satu Mare.

”Pentru anul 2015 estimăm o creștere de 30% a cifrei de afaceri ca urmare a deschiderii noului magazin”, a menționat Leber Laszlo, Director de vânzări CBA Nord Vest .

Rețeaua de magazine de proximtiate CBA include în prezent 162 de magazine afiliate în România. De asemenea, cealaltă franciză operată de CBA Nord Vest, Privat, a ajuns la 85 de magazine francizate.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content