FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Carmangeria Bătrânu’ Sas deschide în noiembrie cel mai mare magazin din rețea

Carmangeria Bătrânu’ Sas deschide în noiembrie cel mai mare magazin din rețea

Bătrânu' Sas

Carmangeria Bătrânu’ Sas din Sibiu, fondată în urmă cu șase ani de Andrei Drăgan Răduleț și Adrian Munteanu, va deschide în luna noiembrie cel mai mare magazin din rețea, mare parte din bugetul de investiții din acest an – de 200.000 euro – urmând să fie direcționată spre acest proiect.

În prezent rețeaua Bătrânu’ Sas numără patru magazine în Sibiu – două în Piața Cibin, unul în centrul istoric al orașului și unul pe Bulevardul Victoriei, în zona centrală.

“În acest an vom deschide un nou magazin, în luna noiembrie. Va fi cel mai mare magazin al nostru, de 120 mp și va include și o componentă de mâncare fast-casual (mâncare preparată rapid, dar cu atenție la calitatea ingredientelor și destinată celor care doresc să mănânce sănătos, în timpul zilei).  Pentru acest an avem prevăzuți 200.000 euro pentru investiții, mare parte fiind destinată noului magazin. O parte mai mică a acestui buget este destinată unor modernizări tehnice în unitatea de producție, la tehnica de ambalare”, a declarat pentru Progresiv Andrei Drăgan Răduleț.

În primele șase luni din acest an compania a afișat o cifră de afaceri de 3,05 milioane de lei, în creștere cu 57% față de aceeași perioadă a anului trecut pe fondul activității de street food. “Avem în prezent trei rulote comerciale, față de una în aceeași perioadă a anului trecut”, a punctat Drăgan Răduleț.

La nivelul întregului an, antreprenorul vorbește despre atingerea unui prag de afaceri de aproape două milioane de euro. “O creștere semnificativă am realizat-o în acest an din activitatea de street food. În viitor vom genera noi venituri din magazine noi și din componenta de mâncare fast-casual. În următorii ani vom deschide magazine noi, cu activitate combinată de mezeluri și mâncare fast-casual. Ne propunem un ritm de un magazin nou pe an. În maxim doi ani vom demara investiția într-o nouă unitate de producție pentru a pune bazele unei creșteri și în afara Sibiului”, a explicat Andrei Drăgan Răduleț.

De asemenea, pe lista de investiții pe termen mediu se află dezvoltarea unui spațiu nou de producție, în condițiile în care în prezent compania funcționează aproape de capacitate maximă.

 

 

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content