FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Am dat start votului la Progresiv Awards 2020

Am dat start votului la Progresiv Awards 2020

Astăzi începe etapa de votare la Progresiv Awards 2020, competiția adevăratelor valori din piața FMCG românească. Astfel, începând cu data de 10 februarie și până pe 12 martie, profesioniștii din retail & FMCG își pot susține partenerii preferați de business acordându-le votul lor la Progresiv Awards.

Mecanismul Progresiv Awards: cum se votează

Campania de votare Progresiv Awards 2020, în urma căreia vor fi desemnați câștigătorii la cele 12 categorii din competiție, are la bază un mecanism de vot încrucișat: premiile pentru furnizori vor fi acordate pe baza voturilor retailerilor, iar cele pentru retaileri vor fi acordate pe baza voturilor furnizorilor.

Câștigătorii premiilor “Best Shopper Activation”, “Best CSR Campaign”, ”Best Sustainability Initiative”, ”Best Vertically Integrated Business”, ”Best Retail Tech Innovation” și "Best Manager of The Year" sunt aleși de către întreaga industrie de retail & FMCG.

Formularele de vot personalizate se trimit pe email, către o selecție de câteva mii de manageri din baza de date a Progresiv, prin link unic generat de Ipsos România (Research Partner al competiției) fiecărei persoane. Prin trimiterea unor formulare de vot personalizate, ne asigurăm că niciunul dintre finaliști nu se poate vota singur.

Intrarea în Juriul Progresiv Awards este deschisă și altor middle & top manageri din industria de profil, pe baza trimiterii unei solicitări de link de votare. 

Un manager poate vota o singură dată în această competiție. Odată finalizat chestionarul, linkul unic alocat acestuia devine inactiv.

Câștigătorii ediției curente vor fi anunțați în cadrul Galei Progresiv Awards 2020, pe 12 martie, la Casino Sinaia. Gala va fi integrată în programul Conferinței Progresiv care va avea loc la Sinaia.

Vezi aici cine sunt finaliștii Progresiv Awards din acest an.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content