FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Union Motors iti propune autovehiculele comerciale Opel pentru afacerea ta (P)

Union Motors iti propune autovehiculele comerciale Opel pentru afacerea ta (P)

Gamei de autovehicule i se adauga solutii de finantare ce se muleaza pe business-ul tau si solutii de frig.O larga gama de autoutilitare Opel, dar si solutii de Trade-in, finantare si service, sunt oferite acum clientilor care cauta sa-si eficientizeze business-ul propriu, de catre Union Motors, compania prin care New Kopel Group isi desfasoara activitatea de comercializare de vehicule noi.

Poti achizitiona un Opel Combo, un Opel Corsa Van, un Opel Vivaro sau un Opel Movano aducand autovehiculul tau vechi, indiferent de marca si model. Prin serviciul de Trade-in, acesta va fi evaluat financiar, iar valoarea sa va constitui avansul pentru noua ta utilitara. In plus, in cazul leasing-ului, incepi sa platesti autoutilitara abia dupa 3 luni, cand aceasta deja a inceput sa produca in favoarea ta.

Tuturor acestor facilitati se adauga si parteneriatul cu Termoport, companie ce ofera o gama larga de echipamente si accesorii necesare aplicatiilor de control a temperaturii pe mijloace de transport, de aici rezultand posibilitatea achizitionarii unui autovehicul commercial prevazut cu sistem frigorific.

Opel Combo este disponibil in doua variante de ampatament, 2.755 mm sau 3.105 mm, ce confera o lungime totala a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74 metri, precum si doua inaltimi ale autovehiculului, de 1,85 m sau 2,10 m. Noul Opel Combo este disponibil si in varianta autoturism-furgon, cu cinci sau sapte locuri, si caroserie cu panouri sau vitrata. Pentru a asigura usor accesul la spatiul de marfa, variantele de furgon pot fi comandate optional cu una sau doua usi glisante. Modelul are un volum de incarcare de pana la 3.800 de litri, in varianta cu ampatament scurt (cu scaunul complet rabatat) si 4.600 de litri, in cea cu ampatament mai lung.

Opel Vivaro, care a facut istorie in segmental furgoanelor, poate fi personalizat in functie de necesitatile clientului. Acesta poate alege intre doua ampatamente diferite, doua inaltimi ale plafonului si dintr-o gama larga de variante de baza. Volumul maxim al incarcaturii pentru versiunea Vivaro panel van atinge valoarea impresionanta de 8,4 m3, cu o sarcina utila maxima de 1210 kg. Versiunea Combi poate transporta pana la noua pasageri, iar varianta bus „Tour” de inalta calitate poate transporta pana la 8 persoane.

Opel Movano este vehiculul comercial cu cea mai vasta gama de caroserii si optiuni de tractiune de pe piata. Platforma ofera o modularitate ridicata, permitand dezvoltarea atat a versiunilor cu motorul montat transversal si tractiune fata, cat si a versiunilor cu motorul montat longitudinal si tractiune spate. Mai mult decat atat, masa maxima suportata de trenul de rulare este de 7,5 tone, ceea ce inseamna ca Movano poate sa tracteze pana la trei tone si are o masa maxima admisa de pana la 4,5 tone, in functie de versiunea aleasa.  In plus, schimbarea uleiului de motor este necesara la doar 40.000 de kilometri sau odata pe an, iar lichidul de racire trebuie inlocuit abia la 160.000 de kilometri (cu 40.000 de km mai mult decat in cazul generatiei precedente).

Opel Corsa Van este vehiculul comercial ce se strecoara cel mai usor prin valtoarea orasului, gasind in permanenta un loc de parcare. Avand o lungime de doar 3999 mm si o inaltime de 1488 mm, Opel Corsa Van poate transporta 919 litri de marfa.

Mai multe detalii despre flota de vehicule utilitare Opel se afla in sectiunea Comerciale a site-ului www.opel-unionmotors.ro .

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content