FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Un an special, o editie speciala

Un an special, o editie speciala

Cum nu mai traim vremuri normale, nici editia de inceput de an a revistei noastre nu este una obisnuita. Ce v-am fi putut spune pentru a ramane ca reper de-a lungul anului, ca un punct de stabilitate la care sa va intoarceti de cate ori simtiti nevoia unor clarificari? Raspunsul la aceasta intrebare este in mainile Dvs. sub forma editiei speciale Magazinul Progresiv dedicata tendintelor din retail si FMCG in 2010.

Curajoasa initiativa, veti spune, dar pe care ne-o asumam cu responsabilitatea experientei pe care am acumulat-o. Asa se face ca cea mai mare parte a acestui numar este dedicata tendintelor care se contureaza in cele mai importante categorii de produse alimentare si nealimentare, produse care va genereaza cele mai bune vanzari in magazin.

Ca si concluzie, producatorii isi pregatesc un an cu evolutii modeste, dar din care nu lipseste speranta si disponibilitatea de a munci mai mult. Cat priveste retailul, o trecere in revista a principalelor evenimente care au marcat marile suprafete de vanzare are menirea de a va ajuta sa constientizati mai bine traseul pe care il vor urma in acest an, pentru a va putea pozitiona inteligent in relatie cu ei, fie ca retailer, fie ca producator.

Ce va mai ofera revista din aceasta luna este un studiu despre activitatea comerciantilor traditionali si previziunile lor pentru 2010. Parcurgandu-l, veti vedea ca magazinele s-au repliat destul de rapid la noile conditii si, cel mai important, sunt sigure de supravietuirea lor in conditii bune si in acest an.

Interviuri, stiri si analize ale dezvoltarii comertului cu alimente in tarile din jur completeaza tabloul anului 2010 in retail si FMCG. Va doresc sa lecturati cu placere aceasta revista si sa gasiti in informatiile pe care vi le-am oferit sursa deciziilor intelepte pe care le veti lua in acest an!

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content