FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Toyota Yaris Hybrid: alternativa pentru diesel (P)

Toyota Yaris Hybrid: alternativa pentru diesel (P)

Toyota Yaris Hybrid este primul autoturism cu transmisie integral hibrida din clasa mica si cel mai accesibil hibrid de pe piata in acest moment! Si este lider in clasa prin nivelul emisiilor de CO2 - de numai 79g/km – si consumul– de numai 3.1 l/ 100 km in ciclul urban!

Cifrele vorbesc de la sine!

Desi toti jucatorii auto pretind ca au inventat masina de oras ideala, trebuie doar sa o vedeti pe aceasta! Adevarata experienta Yaris Hybrid o veti trai la volanul acestei masinute fantastice: manevrabilitate de exceptie, performante dinamice fara compromis. Placerea condusului se completeaza cu placerea unor costuri de detinere reduse, datorate consumului redus de combustibil, costurilor reduse de intretinere sau valorii ridicate de revanzare.

Silentios si rafinat

Orasul poate fi incantator, insa ritmul alert ne face de multe ori sa apreciem clipele de liniste. Caracterisitica unica in acest segment, condusul in modul integral electric, cu viteze de pana la 50 km/h, permite deplasarea silentioasa, cu zero emisii. Transmisia continuu variabila E-CVT asigura o calatorie lina, iar pentru confortul deplin, modelul Yaris Hybrid are un sistem de asistenta la pornirea in rampa, disponibil exclusiv pentru acest model.

Condus relaxant

Yaris Hybrid ofera un condus urban relaxant, cu porniri line de pe loc si cu accelarari puternice, gratie sinergiei intre motorul termic si cel electric. Este extrem de agila, cu o directie si suspensie precise, calibrate pentru o buna manevrabilitate in oras si are o raza mica de bracaj.

In Romania, Noul Yaris Hybrid este disponibil la un pret special de lansare incepand de la 12.867 Euro+TVA, cu un nivel de dotare standard extrem de generos: aer conditionat Dual, cu reglare automata, oglinzi reglabile electric si incalzite, Toyota Touch™ - sistemul inteligent de acces si control al functiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1", color, camera video pentru marsarier, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, volan imbracat in piele, comenzi audio si Bluetooth pe volan, 9 airbag-uri, sistem de control al stabilitatii (VSC +), sistem de control al tractiunii (TRC).

www.toyota.ro

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content