FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > SIRHA Budapest, intalnirea regionala a industriei alimentare si hoteliere (P)

SIRHA Budapest, intalnirea regionala a industriei alimentare si hoteliere (P)

In perioada 10 - 12 martie 2014 va avea loc, in centrul de expozitii HUNGEXPO, noua expozitie SIRHA Budapest, care va reuni producatori, distribuitori si achizitori din industria alimentara, din industria de panificatie si patiserie, industria hoteliera si din alimentatie publica. La expozitie, care va fi organizata pe baza unui nou concept, 80% din firmele participante sunt din Ungaria, restul de 20% fiind participanti din alte tari eruopene si din lume.

Expozitia dedicata industriei alimentare si hoteliere SIRHA are un loc important in randul targurilor internationale. La ultima editie organizata la Lyon, in Franta, s-au prezentat 162.000 de vizitatori si 2.200 de expozanti. In Ungaria, HUNGEXPO a primit dreptul exclusiv, de a organiza expozitii sub brandul SIRHA.

Pe langa sprijinul international, organizatorii colaboreaza cu multi parteneri de specialitate. Printre cei mai importanti parteneri ai targului se numara METRO Kereskedelmi Kft., Academia Maghiara Bocuse d’Or si Directoratul General al Centrului de Marketing Agrar al Magyar Turizmus Zrt. Organizatorii colaboreaza pe langa sponsori si cu numeroase organizatii profesionale. Sirha Budapest se desfasoara sub inaltul patronaj al lui Sándor Fazekas, ministrul Dezvoltarii Rurale.

In cadrul SIRHA Budapest se vor mai desfasura Finala din Ungaria a Bocuse d’Or, Concursul de deserturi, Concursul de inovatii, Campionatul Maghiar de Barista, PizzaGiro of Europe, Bursa Maghiara de Industrie Alimentara.

Mai multe informatii despre inregistrarea gratuita a vizitatorilor, lista expozantilor si programul detailat puteti gasi pe pagina web a SIRHA Budapest.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content