FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > S-a deschis AB Cool Food, noul concept Mega Image. VEZI GALERIE FOTO

S-a deschis AB Cool Food, noul concept Mega Image. VEZI GALERIE FOTO

Cu AB Cool Food, noul concept de retail dedicat produselor congelate, Mega Image isi propune sa schimbe perceptia cumparatorilor romani asupra categoriei, venind cu o gama de 600 de articole si mizand aproape exclusiv pe marcile proprii si importurile directe.

“Congelarea este o metoda naturala de conservare a produselor, care le mentine valorile nutritive ale acestora. Vrem cu acest magazin sa schimbam o perceptie, sa ajutam consumatorii sa capete mai multa incredere in aceasta categorie, in conditiile in care, in Romania, procentul de incercare pe aceasta categorie este relativ mic”, a declarat Catalina Aldea, directorul comercial al Mega Image, la conferinta de deschidere a magazinului AB Cool Food.

Magazinul, situat pe Bulevardul Ion Mihalache langa Piata 1 Mai, are o suprafata de vanzare de 180 de metri patrati si numai patru angajati. Fiind un magazin de produse congelate, vitrinele frigorifice, peste 50 la numar, ocupa cea mai mare parte a spatiului de expunere.

Conceptul AB Cool Food este unic la nivelul Delhaize, fiind dezvoltat de catre echipa Mega Image. Modelul de magazin a fost insa inspirat de Picard, retailer francez specializat in produsele congelate cu peste 800 de astfel de magazine.

Mega Image intentioneaza sa extinda pe viitor acest concept. “Proiectul a fost initiat de noi, pentru ca noi credem ca acest concept va avea succes. Avem in plan sa ne extindem, insa urmatorul magazin va fi deschis cel mai probabil  la anul, deocamdata in Bucuresti”, a adaugat Catalina Aldea.

Sortimentatia include aproximativ 600 de produse alimentare congelate, dintre care 500 nu se gasesc pe piata romaneasca decat in acest magazin. Cele mai multe dintre ele sunt marci proprii Casino si Delhaize, iar altele sunt game importate de Mega Image, precum Crop’s, Lutosa sau Boncolac.                                                                                       `

Gama de produse din magazinul AB Cool Food acopera atat categorii des intalnite la raioanele de congelate (legume, fructe, peste, inghetata, pizza), dar si  mai putin prezente, precum produse bio, ready meal, torturi si prajituri.

Cele mai multe dintre produse provin din Belgia, Franta si Grecia. Doar o mica parte dintre acestea sunt fabricate local. “In Romania, nu prea exista tehnologia necesara de a dezvolta produse congelate. Sunt foarte putini care au avut curajul sa investeasca in acest sector.

AB Coolf Food va face, in curand, si livrari la domiciliu. Se vor putea face si comenzi, atat online, de pe site-ul www.abcoolfood.ro, cat si telefonic, in conditiile in care fiecarui produs din catalogul disponibil in magazin ii corespunde un cod numeric. Preturile din catalog vor fi valabile pentru sase luni, in timp ce ofertele promotionale se vor schimba o data pe luna. Discountul acordat la produsele promotionale, de 20%, se aplica la casa de marcat si este valabil la cumpararea a doua astfel de produse.

Compania Mega Image, parte din grupul belgian de retail Delhaize, detine cea mai extinsa retea de magazine din Romania, cu 150 de supermarketuri Mega Image si 100 de magazine de proximitate Shop&Go.

 

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content