FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Promotii/Campanii/Lansari

Promotii/Campanii/Lansari

Noutati dulci de Craciun de la Kandia

Kandia vine in intampinarea Sarbatorilor de iarna cu o gama variata de sortimente in categoria produselor de sezon sub forma de praline, tablete, acadele si figurine de ciocolata. Tabletele decorate manual si prelucrate din ciocolata alba si ciocolata cu lapte iau forma unor personaje specifice sezonului de iarna – Mos Craciun si om de zapada. Tot in cadrul categoriei, Kandia relanseaza produsul Mos Dulce, in doua sortimente – cu crema de caramel si crema de cacao si vanilie, ambele intr-un nou ambalaj. Kandia Dulce lanseaza, de asemenea, un sortiment de praline cu ambalaj dedicat Craciunului. In interiorul cutiilor, consumatorii vor gasi figurine de ciocolata in forme variate: ren, brad si om de zapada. Sub denumirea Kandia Arctic Friends, producatorul lanseaza o colectie speciala de Craciun ce cuprinde figurine de ciocolata precum pinguini, ursuleti polari, Mos Craciun si ursi. La randul sau, Kandia Ambasador completeaza oferta companiei cu doua produse noi: figurina Mos Craciun de ciocolata cu lapte si o punga mix de figurine asortate pentru bradul de Craciun. Compania a mai anuntat lansarea acadelelor Kandia - o noutate pe piata din Romania - produse din ciocolata alba si ciocolata cu lapte in forme de Mos Craciun si om de zapada. Produsele editiei limitate de Sarbatori ale Kandia Dulce vor fi promovate in magazine prin standuri dedicate.

Oferte de Craciun de la Coty

Toate seturile de parfumuri si apa de toaleta (Chanson, Crossmen, Pierre Cardin Collection, Playboy Female/Male, Pret-e-Porter, Beckham, Celine Dion, Halle Berry, Beyonce si Guess) sau produse de ingrijire personala (Adidas) aduc un beneficiu consumatorului: un produs cadou sau o reducere de pret. Promotia de Craciun se desfasoara in lunile noiembrie si decembrie si va fi promovat printr-o companie TV dedicata. Campania va rula in comert modern sau, selectiv, in parfumerii de top, si in retelele de produse cosmetice.

Pachete de Sarbatori de la Cramele Halewood

Cramele Halewood lanseaza in editie limitata de Sarbatori cutiile „Bag in Box” La Crama (rosu demisec si rosu demidulce) de 3 litri, care contin un pachet de amestec de condimente pentru vin fiert Fuchs, oferit cadou.

Produsele sunt disponibile in comert in perioada 15 noiembrie - 09 ianuarie 2012. Acestea beneficiaza de sustinere prin actiuni de comunicare in magazin si prin promovare in retele de socializare si in mediul online. Pentru distributie, Cramele Halewood vizeaza retelele internationale de magazine si comertul traditional.

Noutati de Sarbatori de la Bergenbier

Compania Bergenbier SA va derula o oferta promotionala ce are ca obiect pachetele de sase doze de Bergenbier si Bergenbier Fara Alcool: 5 cutii + 1 cadou cu ambalaj promotional dedicat. Promotia se va derula in perioada 01 noiembrie – 31 decembrie 2011, iar tipurile de magazine vizate in cadrul campaniei sunt marile retele de hypermarketuri – Real, Carrefour, Cora, Auchan si Kaufland. Din oferta producatorului pentru Sarbatori face parte si brandul Stella Artois. Acesta va fi comercializat intr-o sticla speciala (de 750 ml), specifica vinurilor spumante, cu un design elegant si distinct. Produsul va fi promovat prin actiuni de comunicare in retelele mari de magazine.

After Eight in editii limitate de Sarbatori

Nestle aduce in Romania, la final de an, editiile limitate After Eight. Combinatia de ciocolata neagra si crema de menta este acum imbogatita cu arome fine de portocala, lamaie, afine, martipan, extra ciocolata neagra si irish cream. Noile sortimente vor fi disponibile la raftul magazinelor din retailul international in ambalaj de carton de 300 grame, fiecare display avand 12 bucati de ciocolata. Produsul este fabricat in cadrul subsidiarei Nestlé din Germania.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content