FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Produse noi

Produse noi

Servetele demachiante Bioten de la Elmiplant

Noile servetele demachiante Bioten curata eficient machiajul si impuritatile de pe fata, gat si ochi. Produsul este disponibil in doua variante: Miere si Cimbrisor pentru tenul normal / mixt si Miere si Galbenele pentru curatarea tenului uscat si sensibil. Servetele demachiante Bioten sunt testate dermatologic si nu contin parabeni.
Logistica: 20 buc/pachet;
Pret recomandat de vanzare: 8,5 lei;
Contact: Elmi Prodfarm srl., Sos. Berceni, nr. 8, S 4, Bucuresti;
Tel.: 021 332 50 05;
e-mail: office@elmiplant.ro.

Salam Domnesc de la Agricola Bacau

Salamul Domnesc este un produs premium nou din gama salamurilor crud uscate ale Agricola Bacau. Obtinut dupa o perioada de maturare de 50 de zile, din carne de vita si carne de porc, sortimentul are o savoare distincta si un gust conturat, indus de condimentele naturale utilizate. Salamul Domnesc are un diametru mare (90 mm), se comercializeaza la vitrinele asistate si este special conceput pentru pregatirea unor gustari si sandvisuri delicioase.
Promovare: promovare in-store, PR;
Logistica: baton individual circa 1.500 g,  6 buc./ bax cartonat de 9 kg;
Pret recomandat de vanzare: 45 lei / kg;
Producator si Distribuitor: SC Salbac SA Bacau;
Contact: Catalin Marcuta – Director Vanzari Retail Modern (IKA) catalin.marcuta@salbac.ro, Cristi Nemtanu - Director Vanzari Retail Traditional cristi.nemtanu@salbac.ro.

Harpic Gel Active Fresh 3 in 1

Harpic vine cu o solutie noua si parfumata pentru vasul de toaleta. Active Fresh 3in1, disponibil in 3 variante, ofera parfum si prospetime, pe langa beneficiile functionale de indepartare a depunerilor de piatra si eliminare a bacteriilor.

Gama Active Fresh 3in1 se adreseaza consumatorilor care cauta un produs care sa ofere toate beneficiile unui gel pentru curatat toaleta, la un pret accesibil. Active Fresh 3in1 este disponibil in trei variante de parfum: marin, pin si lamaine.
Promovare: PR;
Logistica: Sticla de 750 ml;
Pret recomandat de vanzare: 6,99 lei (TVA inclus);
Producator: Reckitt Benckiser Romania SRL; Distribuitor: Elgeka-Ferfelis Romania SA, str. Drumul intre Tarlale nr. 150-158, Sector 3 Bucuresti;
Contact: Elgeka-Ferfelis Romania SA;
Tel.: 021 204 66 00.

Nestlé Honey Cheerios, in varianta Maxi-pack

Nestlé relanseaza cerealele pentru copii Honey Cheerios. Produsul contine o combinatie de cereale integrale si miere aurie, fiind astfel o solutie practica pentru un mic-dejun hranitor si sanatos. O portie de 30g de Nestlé Honey Cheerios asigura 25% din DZR de 8 vitamine si fier si 10% din DZR de calciu.

Logistica: 225 grame si 550 grame - varianta Maxi-pack;
Producator: Nestlé Romania;
Distribuitor: Nestlé Romania;
Adresa: Str. Ing. George Constantinescu nr. 3, Sector 2, Bucuresti;
Tel.: 021 204 40 00.

Persil Active Tabs

Sub forma unor inovatoare tablete pre-dozate de detergent, Persil Active Tabs combina performanta detergentului pudra de indepartare a petelor cu usurinta de utilizare a produsului. Formula noilor tablete contine ingrediente precum: enzime performante (eficiente impotriva petelor de proteine, glucide si amidon), agenti de inalbire (combat pete dificile precum cele de ceai, suc de afine, cafea, iarba), agenti anti-gri (ajuta la prevenirea aparitiei tentelor de gri in tesaturi) si inalbitori optici (contribuie la obtinerea unui alb imaculat al hainelor).

Tabletele de detergent sunt disponibile in doua variante (pentru rufe albe si colorate) si se dizolva rapid, in maxim 30 de secunde.
Promovare: TV, Print, Online, promotii in-store;
Logistica: 30 tablete (15 spalari) – 4 buc/bax, 64 tablete (32 spalari) – 4 buc/bax;
Pret recomandat de vanzare: Persil Color Active/Active Tabs 30 tablete (15 spalari) – 29,10 lei, Persil ColorActive/Active Tabs 64 tablete (32 spalari) – 53,15 lei;
Producator: Henkel; Distribuitor: Henkel Romania;
Contact: 021 203 26 00/ Departamentul Vanzari – Divizia Detergenti, Henkel Romania.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content